Libnet.ro
UNICEF

15:00

Este o pretendenta foarte serioasa la victorie in acest an. Simona Halep, laudata de presa franceza dupa calificarea in sferturi. Ce scrie LEquipe despre triumful romancei

B1 B1,
Este o pretendenta foarte serioasa la victorie in acest an. Simona Halep, laudata de presa franceza dupa calificarea in sferturi. Ce scrie LEquipe despre triumful romancei

Victoria categorica a Simonei Halep contra Carlei Suarez Navarro, luni, in optimile turneului de la Roland Garros a fost laudata de jurnalistii de la L'Equipe. Cotidianul francez scrie ca romanca. continuă pe B1

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre. Pentru un loc in semifinale, Simona se va duela cu Elina Svitolina jucatoarea din Ucraina a castigat ultimul meci direct: finala de la Roma).

Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre.

Simona Halep in optimi la Roland Garros dupa o revenire fabuloasa cu Daria Kasatkina

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, sambata, intre primele 16 jucatoare de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi pe rusoaica Daria Kasatkina, scor 6-0, 7-5. Prima reactie dupa victorie.

Simona Halep, despre Daria Kasatkina: Are o dreapta cu mult topspin, ma simt pregatita

Simona Halep este in turul trei la Roland Garros, faza a competitiei unde o va intalni pe Daria Kasatkina 20 de ani, Rusia, locul 28 WTA). Jucatoarea noastra se simte pregatita pentru acest duel si stie care este unul din punctele forte ale rusoaicei: Are o dreapta n. r. forehand) cu mult topspin.

Simona Halep, despre victoria din meciul cu Suarez-Navarro: Cel mai bun meci din acest an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

Simona Halep, comparata cu Rafael Nadal de antrenorul Serenei Williams

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams se declara foarte incantat de jocul si forma in care se afla Simona Halep, potrivit Digi Sport. Antrenorul a complimentat-o pe tenismena.

Roland Garros: Partida dintre Simona Halep si Carla Suarez Navarro se va juca luni, de la ora 12.00

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni n. r. 5 iunie), Simona Halep favorita numarul trei) urmand sa o intalneasca pe spaniola Carla Suarez Navarro locul 23 WTA), cap de serie numarul 24, in optimile de finala ale competitiei. Confruntarea dintre cele doua jucatoare este prima de pe arena Philippe-Chatrier si va incepe la ora 12. 00 ora Romaniei).

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala: Nu ma gandesc in ce tur sunt, fiindca toate adversarele sunt dificile. Nu ma gandesc decat sa-mi fac jocul |Corespondenta de la Roland Garros

Cu fiecare zi care trece, Simona Halep este privita la Roland Garros ca una dintre principalele favorite la castigarea trofeului, alaturi de campioana en titre Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina) si Kristina Mladenovic Franta).

Simona Halep joaca astazi pentru un loc in optimile de finala |Corespondenta de la Roland Garros

Cu fiecare zi care trece, Simona Halep este privita la Roland Garros ca una dintre principalele favorite la castigarea trofeului, alaturi de campioana en titre Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina) si Kristina Mladenovic Franta).

Simona Halep a dezvaluit cel mai ascuns secret al sau de pana acum

Simona Halep a dezvaluit cel mai ascuns secret al sau de pana acum. Jucatoarea de tenis a recunoscut ca are un talisman care ii aduce noroc. Este vorba de o banala bratara rosie. A patra.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )