Libnet.ro
UNICEF

01:06

Unul dintre cei mai longevivi deputati din Bistrita-Nasaud, subiect de carte

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai longevivi deputati din Bistrita-Nasaud, subiect de carte

Putini stiu ca judetul Bistrita-Nasaud a fost reprezentat timp de 20 de ani in Parlamentul Romaniei de catre Victor Moldovan, una dintre cele mai marcante personalitati ale Bistritei interbelice. in curand primul deputat de dupa Marea Unire va fi si subiect de carte, volumul fiind pregatit de catre seful Spitalului Judetean, Mircea Gelu Buta. continuă pe Adevărul

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

Romania are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%. Romania are astfel unul dintre cele mai mari procente din UE de acoperire a depozitelor bancare garantate. Potrivit legii care reglementeaza activitatea FGDB, pana la 30 aprilie, toate cele 32 de banci participante la schema de garantare au platit contributiile aferente anului 2013. Suma colectata la expirarea termenului de plata a fost de 446,7 milioane de lei, au transmis joi HotNews. ro, oficialii Fondului. Contributia platita de banci reprezinta 0,3% din total depozite garantate la 31 decembrie 2012.

FGDB: Tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%, tara noastra avand, astfel, unul dintre cele mai mari procente din Uniunea Europeana UE) de acoperire a depozitelor bancare garantate, informeaza un comunicat de presa.

Faze Tari: Judetele cu cei mai prosti soferi din Romania. Top national; Uluitor! Traficantii de droguri din Mexic se inchina la Doamna cu coasa! Cultul Sfintei Morti ia amploare si deranjeaza Vaticanul! 5 sfaturi ca sa castigi 7 milioane de euro la Loto

Le-au cusut buzunarele ca sa nu mai ia spaga! Medicii de la un spital privat din Iasi au primit uniforme antibacsis. Pentru a descuraja pacientii sa bage mici atentii in buzunarele personalului medical, conducerea unui spital privat din Iasi a luat o masura ingenioasa. Atentatorul din Boston, idolul adolescentelor: Imi e dor de el. Un numar tot mai mare de tinere isi exprima solidaritatea fata de Djohar Tsarnaev, unul dintre cei doi frati de origine cecena responsabili pentru atentatul din Boston. Pe retelele de socializare, adolescentele se declara indragostite de tanarul de 19 ani si cer chiar eliberarea lui.

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America.

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite, informeaza b1. ro. Pe primul loc in Topul celor mai detestati cantareti se afla, cu un procent de 57%, rapperul Chris Brown a carui popularitate a scazut in anul 2009 ca urmare a violentelor asupra Rihannei. Locul doi este ocupat de tanarul Justin Bieber care, la numai 19 ani, este prezent in presa mai mult pentru scandalurile .

Romanii, cei mai numerosi imigranti din Spania, dar in scadere fata de 2012

Populatia romana din Spania era estimata, la 1 ianuarie, la 868. 635, fiind in continuare cea mai numeroasa a strainilor din aceasta tara, in ciuda scaderii de 3,2% fata de ianuarie 2012, arata datele.

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite. Pe primul loc in Topul celor mai.

Unul din prietenii apropiati ai lui Beckham dezvaluie motivul retragerii fotbalistului:ii era dor de copii

Cu o sotie recunoscuta pe plan international si un salariu anual de 46 de milioane de dolari, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de fotbal ai generatiei sale este, pentru cei care il cunosc, un tip normal si un tata devotat.

Sperata pentru angajatii Mechel. Una dintre cele mai mari companii din Europa de reciclare vrea sa cumpere combinatele Otelul Rosu si Campia Turzii

Grupul german Scholz AG, unul dintre cei mai mari jucatori din Europa de pe piata reciclarii metalelor, a trimis proprietarilor combinatelor Mechel din Romania o scrisoare de intentie privind cumpararea unitatii din Otelul Rosu si a celei din Campia Turzii. Partenerul din Romania al Scholz a declarat pentru Adevarul ca nemtii vor sa continue productia, desi compania e cunoscuta mai ales pentru afacerile cu fier vechi pe care le deruleaza.

David Beckham si-a anuntat retragerea din fotbal la finalul sezonului

Unul dintre cei mai importanti jucatori englezi din ultimii 20 de ani, David Beckham, si-a anuntat retragerea din fotbal la finalul actualului sezon. in varsta de 38 de ani, Beckham evolueaza in prezent la Paris.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )