Libnet.ro
UNICEF

15:46

Cele mai frumoase plaje din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase plaje din Marea Britanie

Pamantul britanic a devenit un adevarat paradis tropical ce ofera turistilor doze de exclusivism la pachet cu un sejur exotic. De la celebra Burntisland pana la Insula Lundy, situata in gura larga a canalului Bristol, Marea Britanie detine cateva dintre cele mai frumoase plaje din lume. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase plaje izolate din Europa

Daca inca nu ai ales destinatia in care iti vei petrece vacanta de vara, ai putea lua in considerare cateva plajele mai putin cunoscute, dar considerate printre cele mai frumose din Europa, sustine site-ul SkyScanner.

FOTO Cele mai frumoase plaje izolate din Europa

Daca inca nu ai ales destinatia in care iti vei petrece vacanta de vara, ai putea lua in considerare cateva plajele mai putin cunoscute, dar considerate printre cele mai frumose din Europa, sustine site-ul SkyScanner.

FOTO: Parcul Monument cu arbori seculari si Gradina Mare a lui Panait Istrati, cele mai frumoase zone din Braila

Parcul Monument si Gradina Mare, sau Publica, in care se afla si Casa Memoriala Panait Istrati, au fost si au ramas cele mai frumoase spatii inverzite din Braila, locuri preferate de braileni atunci cand vine vorba despre plimbare.

FOTO Cele mai frumoase parcuri din tara: Crangul din Buzau - o ramasita a padurii Valahiei, Romanescu din Craiova - al treilea cel mai mare din Europa

Fiecare oras se poate mandri cu un parc-emblema. Locuri incarcate de istorie si de o frumusete deosebita. Adevarul. ro va spune povestile celor mai frumoase parcuri din tara.

FOTO Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri din tara

In ultimii 6 ani, parcul Copou din municipiul Vaslui a suferit transformari radicale, devenind una dintre cele mai frumoase gradini publice din tara.

in cadrul EXPO 2013 Fabricat in Satu Mare vor fi expuse cele mai frumoase masini de epoca

Asociatia Economica Germano- Romana pentru Regiunea de Nord Vest in parteneriat cu Asociatia Camera Mestesugarilor, cu sustinerea Primariei si a Consiliului Judetean organizeaza weekendul acesta evenimentul EXPO 2013 Fabricat in Satu Mare, editia a IV-a, eveniment la care vor fi etalate cele mai frumoase masini de epoca.

FOTO Cele mai frumoase parcuri din Romania. Povestea parcului Bucov, locul preferat de ploiesteni pentru relaxare

Parcul Constantin Stere din marginea Ploiestiului, numit dupa marele patriot basarabean, este, de cateva decenii, locul preferat de plimbare si relaxare al ploiestenilor. La inceputul secolului XX era o mosie intinsa, cu mori de apa, paduri si balti care apartinea familiei Ionescu-Quintus.

Reusita lui Tiganasu de la CSMS Iasi, in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana (VIDEO)

Site-ul 101greatgoals. com a inclus golul lui Tiganasu de la CSMSIasi in topul celor mai frumoase goluri din lume in aceasta saptamana. Nu clipiti sau il ratati, e caracterizarea pe care.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

VIDEO Film despre aventura lui Toma Coconea la una dintre cele mai grele competitii din lume, finantat pe internet

Parasutistul roman Toma Coconea, participant de sase ori la una dintre cele mai dificile competitii din lume, Red Bull X-Alps, a initiat o campanie de crowdfunding pe platforma Indiegogo, pentru a realiza un film despre experientele sale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )