Libnet.ro
UNICEF

22:15

Estimam o cifra de afaceri de peste 20 de milioane lei pentru 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Estimam o cifra de afaceri de peste 20 de milioane lei pentru 2017

Slot Monitor SA este reprezentantul brandului Newton in Romania, care dezvolta si distribuie produse software destinate pietei jocurilor de noroc, mai exact celor de tip slotmachines. continuă pe Ziarul Bursa

Cehii de la CEZ au investit 7,2 milioane lei in modernizarea statiei electrice din Mioveni

Compania Distributie Oltenia, fosta CEZ Distributie, a finalizat modernizarea unei statii electrice in Mioveni a carei valoare se ridica la 7,2 milioane de lei cu TVA, si a planificat investitii totale de 178,3 milioane lei din surse proprii in acest an, a anuntat vineri societatea.

Guvernul propune un plafon de 2,5 miliarde de lei pentru programul Prima Casa

Ministerul Finantelor va propune un plafon de 2,5 miliarde lei pentru programul Prima Casa pe anul 2017, a anuntat ministrul finantelor Viorel Stefan, la inceputul sedintei de Guvern, care are loc luni. UPDATE Guvernul a aprobat proiectul de HG prin care programul Prima casa 2017 va avea alocat, conform strategiei, un plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei, din care 2,5 miliarde de lei reprezinta plafonul nou alocat, restul de 175,5 milioane lei reprezentand diferenta ramasa nealocata sau neutilizata din anul 2016.

Procurorii DNA Ploiesti au deschis un nou dosar pentru Sebastian Ghita. Fostul deputat fugar ar fi cerut peste 50 milioane euro mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti au deschis un nou dosar in care este vizat fostul deputat fugar Sebastian Ghita, existand suspiciuni ca acesta ar fi cerut peste 50 milioane de euro de la diverse firme IT pentru ca acestea sa obtina contracte cu statul.

Spitalul Monza investeste peste 2 milioane de euro in chirurgia robotica

Spitalul Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculara si cardiologie interventionala din tara, investeste peste doua milioane de euro in chirurgia robotica, prin sistemul medical da Vinci, fiind primul de acest gen achizitionat in sistemul.

Ministrul Finantelor propune un plafon de 2,5 miliarde lei pentru Prima Casa

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a propus, luni, aprobarea unui plafon de 2,5 miliarde lei pentru programul Prima Casa din 2017.

Depozitele populatiei au scazut cu 537 milioane lei,in ianuarie

Depozitele deschise de catre populatie la bancile din Romania au scazut in ianuarie cu 537 milioane lei fata de luna precedenta, pana la 162,93 miliarde lei 36,2 miliarde euro), dar sunt mai mari cu 9,8% fata de prima luna din 2016, arata calculele News. ro, pe baza datelor publicate ieri de Banca Nationala a Romnaniei BNR).

Un club din Sectorul 4 a fost inchis, din cauza neregulilor. in total, comerciantii au primit amenzi de peste 120.000 lei

Un club din Sectorul 4 a fost inchis, sambata noaptea, din cauza neregulilor descoperite de politistii din Sectorul 4. in total, oamenii legii au aplicat localurilor amenzi in valoare de 126. 000 lei.

Doi martori din dosarul lui George Scutaru spun ca au platit 50.000 de lei pentru finantarea campaniei electorale a PNL din 2008

Doi martori citati in dosarul fostului consilier prezidential George Scutaru au afirmat, vineri, in fata instantei supreme, ca au platit 50. 000 de lei unei firme de partid pentru finantarea campaniei electorale a PNL din anul 2008.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )