Libnet.ro
UNICEF

17:30

Be EU: Virusul ucigas din China, subiectul zilei in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Be EU: Virusul ucigas din China, subiectul zilei in Parlamentul European

Subiectul zilei in Parlamentul European este virusul ucigas din China. Acolo este Comisarul European pentru Sanatate care va explica ce masuri s-au luat pentru a impiedica raspandirea virusului pe teritoriul european. continuă pe Antena3

Cat timp ar putea dura epidemia de coronavirus. Virusul ucigas a bagat spaima in toata omenirea

Epidemia de coronavirus a inceput pe 12 decembrie 2019, in centrul orasului Wuhan, China. Alerta a venit pe 20 ianuarie 2020, cand premierului chinez Li Keqiang a cerut eforturi eficiente pentru prevenirea si controlul epidemiei. La 23 ianuarie 2020, centrul Wuhan si orasele din apropiere erau in carantina. Virusul s-a extins in toata lumea. Bilantul .

Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Oficiali chinezi au dat detalii despre persoanele cele mai expuse la coronavirus. Raspunsul specialistilor vine de la un studiu facut pe pacientii infectati aflati in China. Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus Primlele detalii despre cele 44. 000 de cazuri cu coronavirus, au fost facute publice de catre oficialii chinezi. Acesta este cel mai .

Adevarul despre aparitia coronavirus. Ce s-a intamplat in laboratoarele din China si ce mutatii a suferit

S-a aflat adevarul despre coronavirus, care a ucis pana in prezent peste 1600 de persoane si despre care multi oameni au spus ca a fost scapat dintr-un laborator din orasul Wuhan, acolo unde a izbucnit epidemia mortala. Adevarul despre aparitia coronavirus Ei bine, cei care vin sa faca lumina in aceasta problema si sa inlature .

Cum e afectata industria auto de coronavirusul din China: probleme si-n Europa

Coronavirusul din China a speriat o lume intreaga. Industria din statul asiatic e puternic afectata, inclusiv producatorii auto. Dupa descoperirea virusului in regiunea Wuhan, China a oprit.

Proeminent critic al regimului din China, plasat in arest la domiciliu: Acesta ar putea fi ultimul mesaj pe care il scriu

Guardian relateaza povestea unui proeminent critic al regimului din China, profesorul Xu Zhangrun, care a publicat recent un material extrem de dur la adresa presedintelui Xi Jinping. Imediat dupa publicarea materialului, profesorul a fost plasat in arest la domiciliu si i-a fost blocat accesul la retelele sociale.

SALAJ: Un consortiu din China si Romania, singurul ofertant pentru centura ocolitoare a Zalaului

Un consortiu format din doua firme, din China si Romania, a fost singurul care a depus o oferta de participare la licitatia organizata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), pentru proiectarea si executia tronsonului II al centurii ocolitoare a Zalaului.

Ce au patit doi jurnalisti din China care au spus adevarul despre coronavirus. Familiile sunt disperate

Doi jurnalisti chinezi care au prezentat situatia din orasul Wuhan, chiar de la inceputul epidemiei de coronavirus au disparut fara urma, iar familiile lor sunt disperate, deoarece nu stiu nici macar daca acestia mai sunt in viata sau nu. Jurnalisti chinezi disparuti dupa ce au spus adevarul despre coronavirus Se pare ca autoritatile din China .

Ce se intampla cu iPhone din cauza epidemiei coronavirus din China

Coronavirusul din China a speriat o lume intreaga si risca sa cauzeze efecte nedorite in economia mondiala. ingrijorarile ajung pana la Apple, care ar putea avea probleme cu productia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )