Libnet.ro
UNICEF

21:30

Eugen Teodorovici, despre eventualitatea ca viitoarele mame sa aiba o indemnizatie mai mica: Sunt cateva astfel de spete / Joi venim cu o propunere de modificare astfel incat si aceasta situatie sa fie acoperita

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici, despre eventualitatea ca viitoarele mame sa aiba o indemnizatie mai mica: Sunt cateva astfel de spete / Joi venim cu o propunere de modificare astfel incat si aceasta situatie sa fie acoperita

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a recunoscut marti ca exista cateva spete in care viitoarele mame ar putea pierde bani la indemnizatia a copilului, in urma recentelor modificari legislative, dar acestea vor fi rezolvate joi, in sedinta saptamanala a guvernului. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici, despre posibilitatea unor indemnizatii mai mici pentru mame: Venim cu o propunere de modificare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a recunoscut marti ca exista cateva spete in care viitoarele mame ar putea pierde bani la indemnizatia copilului, in urma recentelor modificari legislative, dar acestea vor fi rezolvate joi, in.

Eugen Teodorovici, despre amanarea depunerii declaratiei 600: Toti contribuabilii isi pastreaza calitatea de asigurat medical

Invitat in emisiunea Income Magazine, ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu noi detalii despre situatia declaratiei 600, dar si despre calitatea de asigurat medical. Atunci cand la.

Eugen Teodorovici, despre impozitarea BOR: Banii raman la biserica pentru activitati cu caracter social

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sustine ca sumele pe care teoretic statul ar trebui sa le ia ca impozit Bisericii Ortodoxe Romane BOR) vor ramane in cadrul bisericii pentru activitati cu caracter social, scrie Agerpres.

Eugen Teodorovici, despre impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane

In iunie 2017, Eugen Teodorovici sustinea impozitarea bisericii si le cerea reprezentantilor acesteia sa ajunga in secolul XXI. Biserica trebuie sa inteleaga si sa aleaga. Traim in secolul XXI. Este.

Eugen Teodorovici, promisiuni pentru cei afectati de revolutia fiscala: Ce spune ministrul despre situatia mamelor si a bolnavilor de cancer(VIDEO)

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat marti ca se poarta discutii inter-institutionale pentru a rezolva situatia femeilor insarcinate si a bolnavilor de cancer care vor avea venituri mai mici ca.

Teodorovici, despre declaratia 600: Mergem pe estimare, nu isi pierde nimeni calitatea de asigurat

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca la declaratia 600 se vor lua in calcul estimarile veniturilor pentru anul in curs, si nu cele realizate in 2017.

Teodorovici, despre impozitarea BOR: Banii raman la Biserica pentru activitati cu caracter social

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sustine ca sumele pe care teoretic statul ar trebui sa le ia ca impozit Bisericii Ortodoxe Romane BOR) vor ramane in cadrul bisericii pentru activitati cu caracter social, transmite Agerpres. In vara anului trecut, Teodorovici sustinea impozitarea bisericii si le cerea reprezentantilor BOR sa ajunga in secolul XXI.

Teodorovici, despre impozitarea BOR: Banii raman la Biserica, pentru actiuni cu caracter social

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sustine ca sumele pe care teoretic statul ar trebui.

Dupa programatori, persoane cu handicap si viitoarele mame, o alta categorie se revolta din cauza mutarii contributiilor: e vorba de corpul de elita al functionarilor publici, managerii publici, care vor da Guvernul in judecata

O sa-i dam in judecata, nu avem incotro. Stiti ca pentru angajatii de la Stat s-a spus ca se maresc salariile cu 25% ca sa compenseze efectele trecerii contributiilor de la angajator la angajat, insa au fost atenti sa introduca o prevedere potrivit careia daca suma rezultata in urma maririi e mai mare decat suma din grila de salarizare, ramane salariul prevazut in grila. Ei stiau de la inceput ce fac. Asta spune multe despre viziunea pe termen lung a Statului, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Sindicatului National al Functionarilor Publici. Reamintim foarte pe scurt ca managerii publici au fost recrutati prin procese de selectie complexe, in educatia lor investindu-se peste 13,6 milioane de euro. Ei au fost greu acceptati de sistem, fiind perceputi ca o amenintare, tocmai pentru ca erau formati la mari universitati europene si americane.

Nu vorbesc despre o impozitare a Bisericii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat astazi ca sumele pe care teoretic statul ar trebui sa le ia ca impozit Bisericii Ortodoxe Romane BOR) vor ramane in cadrul bisericii pentru activitati cu caracter social.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )