Libnet.ro
UNICEF

06:45

Eugen Teodorovici, numit vicepremier interimar de Iohannis

Adevărul Adevărul,
Eugen Teodorovici, numit vicepremier interimar de Iohannis

Eugen Teodorovici a fost numit in functia de vicepremier interimar pe probleme economice, se arata intr-un comunicat al Administratiei prezidentiale. Actualul ministru de Finante il inlocuieste pe Viorel Stefan, care a plecat la Curtea Europeana de Conturi. Eugen Teodorovici a fost ales sambata presedinte executiv al PSD. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a semnat decretul: Eugen Teodorovici este vicepremier interimar

Presedintele Klaus Iohannisa semnat, miercuri, decretulprin care se ia act de demisia lui Viorel Stefan, viceprim-ministru, si se constata incetarea functiei de membru al Guvernului; INCENDIAR! CE.

Teodorovici, vicepremier interimar in locul lui Viorel Stefan

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul prin care ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, este desemnat in functia de vicepremier interimar, informeaza Administratia Prezidentiala.

EUGEN TEODOROVICI: O remaniere ar fi indicata cat mai repede

ACTUALIZARE Teodorovici: Deficitul bugetar consemnat dupa primele 5 luni a fost anticipat la inceputul acestui an, nu este o surpriza --- O remaniere ar fi indicata cat mai repede si o restructurare a Guvernului, atunci cand Parlamentul se va intoarce din vacanta, in cazul in care nu va fi convocat mai repede, pe final de august, a declarat, ieri seara, minstrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Poza pe care Eugen Teodorovici o vrea uitata. Presedintele executiv al PSD a fost membru PNL. Senator PNL: Cartita. Distruge-i din interior!

Senatorul PNL Florin Citu e ironic cu Eugen Teodorovici, dupa ce ministrul de Finante a fost ales sambata presedinte executiv al PSD. Catu publica o poza pe Facebook de pe vremea cand Teodorovici era membru PNL. Orlando, acum fa ce te-am invatat si distruge-i din interior, a scris Citu.

Eugen Teodorovici, dupa ce Dancila nu a exclus un candidat comun cu ALDE si Pro Romania la prezidentiale: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu

Presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, luni, ca partidul ar trebui sa aiba un candidat propriu la prezidentiale, dupa ce liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca cea mai buna solutie este un candidat comun PSD, ALDE si Pro Romania, varianta care nu a fost exclusa nici de presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Eugen Teodorovici, numarul 2 in PSD, a fost membru PNL. Poza care l-a deconspirat

Senatorul PNL Florin Citu ironizeaza PSD, dupa ce Eugen Teodorovici a fost ales sambata presedinte e.

Congres PSD: Viorica Dancila - presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa, sambata, presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general, potrivit Agerpres.

Sunt bani pentru pensii si salariile bugetarilor? Ministrul Eugen Teodorovici explica in ce situatie s-a ajuns

Ministrul Finantelor Publice a vorbit despre deficitul bugetar de 1,4% si a anuntat ca nu se pune problema sa nu fie platite pensiile si salariile. Eugen Teodorovici a precizat, insa, ca trebuie sa fie eficientizate cheltuielile publice, referindu-se la unele ministere care in acest moment sunt supradimensionate. Eugen Teodorovici da asigurari ca sunt bani pentru .

EUGEN TEODOROVICI: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la prezidentiale

PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, a declarat, astazi, presedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici.

RIDICARE POPRIRI. Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, anunta o schimbare radicala in privinta popririlor pe conturile romanilor

ANAF va schimba semnificativ modalitatea in care face popriri pe conturile romanilor pentru a recupera sumele datorate statului, anunta ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Azi am avut pe birou nota de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )