Libnet.ro
UNICEF

20:30

Evaluare Nationala 2016. Pentru elevii botosaneni matematica este mai usoara decat limba si literatura romana. Este mai facil sa lucrezi cu cifrele

Adevărul Adevărul,
Evaluare Nationala 2016. Pentru elevii botosaneni matematica este mai usoara decat limba si literatura romana. Este mai facil sa lucrezi cu cifrele

Elevii botosaneni au sustinut si ultima proba a Evaluarii Nationale 2016. Subiectele de matematica la Capacitate 2016, spun gimnazistii botosaneni, a fost mult mai usoara decat cele la romana. in general scolarii spun ca primul examen din viata lor a fost usor. continuă pe Adevărul

EVALUARE NATIONALA 2016. Rezolvarea subiectelor la proba de Matematica, la Adevarul Live, ora 12.30

Rezolvare subiecte Evaluare Nationala - Matematica. Profesorul Silviu Danet, de la Colegiul National I. Caragiale, va rezolva in direct, miercuri, la ora 12. 30, la Adevarul Live, subiectele la proba de Matematica.

VIDEO Evaluare Nationala 2016. Elevi impiedicati de inundatii sa sa ajunga la examenul de Matematica

Aproape 4. 500 de elevi din judetul Timis au participat, miercuri, la proba de Matematica a examenului de Evaluare Nationala 2016. Pentru 24 de elevi din localitatile Darova si Boldur, care nu au putut ajunge la examen din cauza inundatiilor, se va organiza proba de Matematica joi, urmand ca elevii sa dea examen din subiectele de rezerva.

EVALUARE NATIONALA 2016. Ce subiecte au picat la proba de matematica

EVALUARE NATIONALA 2016: Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut miercuri, 29 iunie, a doua proba a Evaluarii Nationale 2016, la matematica. Ce subiecte au picat la proba de.

Evaluare Nationala 2016. Elevii botosaneni s-au descurcat la limba si literatura romana. Subiectul II a fost ceva mai greu

Evaluare Nationala 2016. Aproape 4000 de elevi botosaneni au sustinut astazi prima proba a examenului de Capacitate 2016. Gimnazistii spun ca prima proba a avut dificultate medie, majoritatea acuzand probleme la cel de-al doilea subiect.

Evaluare Nationala 2016. Elevii botosaneni s-au descurcat la limba si literatura romana: Subiectul al doilea a fost ceva mai greu

Evaluare Nationala 2016. Aproape 4000 de elevi botosaneni au sustinut astazi prima proba a examenului de Capacitate 2016. Gimnazistii spun ca prima proba a avut dificultate medie, majoritatea acuzand probleme la cel de-al doilea subiect.

EVALUARE NATIONALA 2016.Elevii dau examen miercuri la matematica

Absolventii de clasa a VIII-a sunt asteptati miercuri sa sustina ultima proba a Evaluarii Nationale - cea la Matematica, informeaza agerpres. ro.

Evaluare Nationala 2016, proba la Matematica. Elev: Primul subiect a fost usor, al doilea a fost usor, al treilea la fel de usor. Cred ca iau un sase

Evaluare Nationala 2016. Proba de Matematica s-a dovedit o nuca tare pentru multi elevi din Galati care au sustinut astazi Evaluarea Nationala 2016. Elevii considera ca s-au descurcat acceptabil si spera sa obtina macar o nota de trecere la aceasta materie.

Evaluare nationala 2016 Iasi. Elev de la un colegiu de prestigiu: Ca sa raman aici, trebuie sa iau 10 la matematica

Evaluare nationala 2016 Iasi. Subiectele de la limba si literatura romana nu le-au intins capcane tinerilor inscrisi la Colegiul National Emil Racovita din Iasi. Pentru elevii de la unul dintre cele mai bune licee din oras, prima proba a examenului de capacitate a fost accesibila, permitandu-le, dupa cum au precizat, sa obtina nota maxima.

Evaluare Nationala 2016. Elevii iesiti din examenul de Matematica se gandesc doar la vacanta: Sper sa iau nota mare

Elevii de gimnaziu au sustinut astazi ultima proba a examenului de Evaluare Nationala 2016. Primii iesiti din examen la Arad spun ca s-au descurcat cu subiectele si ca acum se gandesc doar la vacanta.

Evaluare Nationala 2016.Subiectele de examen, publicate de Ministerul Educatiei pe subiecte.edu.ro

IncepeEvaluarea Nationala 2016 pentru absolventii clasei a VIII-a. Primul examen, cel la Limba si literatura romana va avea loc pe 27 iunie. Elevii de clasa a VIII-a vor continua probele scrise de laCapacitate 2016 cu examenul de Limba si literatura materna pe 28 iunie, iar ultimul examen va fi pe 29 iunie, la Matematica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )