Libnet.ro
UNICEF

21:00

EVALUARE NATIONALA 2018. incepe simularea probelor scrise de la Evaluarea Nationala

Antena3 Antena3,
EVALUARE NATIONALA 2018. incepe simularea probelor scrise de la Evaluarea Nationala

Ministerul Educatiei Nationale organizeaza, luni, marti si miercuri, la nivel national, simularea Evaluarii Nationale, la care sunt asteptati sa participe cei aproape 180. 000 de. continuă pe Antena3

Incepe simularea probelor scrise de la Evaluarea Nationala; s-au inscris aproximativ 180.000 de elevi

Ministerul Educatiei Nationale organizeaza, luni, marti si miercuri, la nivel national, simularea Evaluarii Nationale, la care sunt asteptati sa participe cei aproape 180. 000 de elevi inscrisi in clasa a VIII-a la inceputul anului scolar 2017 - 2018, scrie Agerpres.

Simulare EVALUARE NATIONALA 2018. Testarea a fost blocata in mai multe scoli

Simularea Evaluarii Nationale este blocata, luni, in mai multe scoli din Prahova, fiind afectati peste 320 de elevi, care nu pot sustine testarea, dupa ce cadrele didactice au refuzat.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2018. Modele de SUBIECTE la romana, clasa a VIII-a

Elevii de clasa a VIII-a incep luni simularea pentru evaluarea nationala 2018, prima proba fiind de limba romana. Iata modele de subiecte si barem, potrivit variantelor.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2018. Avem SUBIECTELE si BAREMUL la romana, clasa a VIII-a

Elevii de clasa a VIII-a au inceput luni simularea pentru evaluarea nationala 2018, prima proba fiind de limba romana. Iata subiectele si baremul, potrivit variantelor publicate.

Elevii clasei a VIII-a incep simularea probelor scrise din cadrul Evaluarii Nationale. Calendarul examenului

Ministerul Educatiei Nationale organizeaza, in perioada 5 - 7 martie 2018, la nivel national, simularea Evaluarii Nationale pentru elevii clasei a VIII-a. Sunt asteptati sa participe cei aproape 180. 000 de elevi inscrisi in clasa a VIII-a la inceputul anului scolar 2017-2018, anunta Ministerul Educatiei.

Simulari Evaluarea Nationala 2018 Luni incepe simularea examenelor de clasa a VIII-a, cu testarea la Limba si literatura romana. Vezi modele de subiecte

Simularea examenelor de Evaluare Nationala incepe luni, 5 martie, pentru elevii de clasa a VIII-a. Copiii vor incepe saptamana cu simularea examenului scris de Limba si literatura romana, iar marti vor sustine simularea la Matematica. Ministerul Educatiei anunta ca sunt asteptati sa participe la testari cei aproape 180. 000 de elevi inscrisi in clasa a VIII-a la inceputul anului scolar 2017-2018. Probele de simulare incep la ora 9:00, iar elevii pot sa intre in salile de clasa pana cel tarziu la 8:30. Ei au la dispozitie doua ore pentru a rezolva subiectele, similar examenului propriu-zis. Descarca din articol Modele de subiecte pentru simularea evaluarii nationale 2018.

FSLI: Simularea examenului de evaluare nationala va fi boicotata in peste 1.000 de scoli. Sindicalistii cer si boicotarea simularii examenului de bacalaureat

Cadrele didactice, membre de sindicat din 1. 100 de unitati de invatamant, au optat sa boicoteze simularea examenului de evaluare nationala, care are loc in perioada 5-7 martie 2018, anunta Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, precizand ca angajatii din educatie au recurs la aceasta forma de protest din cauza nemultumirilor majore si a lipsei de raspuns din partea Guvernului, dar si a liderilor celor doua Camere din Parlamentul Romaniei, la solicitarile lor.

FSLI: Simularea examenului de evaluare nationala va fi boicotata in peste 1.000 de scoli. Sindicalistii cer si boicotarea simularii bacalaureatului

Cadrele didactice, membre de sindicat din 1. 100 de unitati de invatamant, au optat sa boicoteze simularea examenului de evaluare nationala, care are loc in perioada 5-7 martie 2018, anunta Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, precizand ca angajatii din educatie au recurs la aceasta forma de protest din cauza nemultumirilor majore si a lipsei de raspuns din partea Guvernului, dar si a liderilor celor doua Camere din Parlamentul Romaniei, la solicitarile lor. Reactia Ministerului Educatiei: Boicotul nu este o solutie, nu trebuie afectati elevii.

Premiera in istoria protestelor din Romania. Simularea examenului de evaluare nationala este boicotata. Ce se intampla in peste 1000 de scoli

Premiera in istoria protestelor din tara noastra. Simularea examenului de evaluare nationala este boicotata in 1. 100 de scoli din 28 de judete si din Capitala.

FSLI: in 1.100 de scoli va fi boicotata simularea examenului de evaluare nationala

Cadrele didactice, membre de sindicat din 1. 100 de unitati de invatamant, au optat sa boicoteze simularea examenului de evaluare nationala, care are loc in perioada 5-7 martie 2018, anunta FSLI, precizand ca angajatii din educatie au recurs la aceasta forma de protest din cauza nemultumirilor majore si a lipsei de raspuns din partea Guvernului, dar si a liderilor celor doua Camere din Parlamentul Romaniei, la solicitarile lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2818 seconds )