Libnet.ro
UNICEF

00:07

Evolutie preponderent sub pretul din oferta pentru titlurile DIGI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Evolutie preponderent sub pretul din oferta pentru titlurile DIGI

Actiunile Digi Communications NV DIGI), compania mama a RCS and RDS, ce au fost listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) pe data de 16 mai 2017, dupa derularea unei oferte publice pentru 25,6% din societate, au avut o evolutie proponderent negativa, cotatia situandu-se, in cea mai mare parte a timpului scurs de la intrarea in ringul bursei, sub pretul la care s-a inchis oferta pentru investitorii institutionali, de 40 de lei/unitate. continuă pe Ziarul Bursa

Romania isi respecta angajamentul fata de NATO privind alocarea a 2 la suta din PIB pentru inzestrarea armatei

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat, duminica, faptul ca Romania isi respecta angajamentul fata de NATO privind alocarea a 2 la suta din PIB pentru inzestrarea Armatei, iar investitiile avute in vedere privesc achizitii de tehnica militara, dar si relansarea industriei de aparare romanesti. Premierul a mai spus ca Romania doreste sa demonstreze in continuare ca este un aliat stabil in regiunea Marii Negre.

Mihai Voropchieci, meteo din batrani pentru luna aprilie

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse prognoza meteo din batrani pentru luna aprilie. 29-30-31, vreme buna, cald. Pentru luna aprilie, pe 1 aprilie se anunta ploaie, pentru.

Preparate din peste pentru Florii 2018: Crap cu rosii la cuptor

Preparate din peste pentru Florii 2018: Crap cu rosii la cuptor. Ingrediente Crap cu rosii la cuptor 500 g muschi de crap 2 rosii 6 catei mari de usturoi condimente pentru peste sare ulei Mod.

Box: Anthony Joshua, victorie la puncte cu Joseph Parker, pentru titlurile mondiale WBA/IBF/WBO/IBO la categoria grea

Pugilistul britanic Anthony Joshua l-a invins la puncte pe neozeelandezul Joseph Parker, sambata seara, intr-o gala desfasurata pe Principality Stadium din Cardiff, intr-un meci care a avut ca miza centurile de campion mondial la categoria grea in versiunile WBA, IBF, WBO si IBO.

Statul vrea sa imprumute in aprilie 3,82 miliarde lei de la banci, cu 12,5% sub nivelul din aceeasi luna a anului trecut

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute de la banci 3,4 miliarde lei in luna aprilie, la care s-ar putea adauga 420 milioane de lei din licitatii suplimentare, suma fiind cu 12,5% mai mica decat tinta de imprumut din aceeasi perioada a anului trecut si cu 3,3% sub nivelul stabilit pentru luna anterioara, potrivit News. ro.

Mobilizare exemplara in cazul batranului BATUT CRUNT de doi tineri din Brasov. Un medic a strans bani din donatii pentru ajutorarea sa: Oameni! (FOTO, VIDEO)

Cazul batranului din Brasov batut de doi tineri l-a impresionat peste masura pe un medic bucurestean. Vasi Radulescu a anuntat pe o retea de socializare ca a strans aproape 20. 000 de lei din donatii pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )