Libnet.ro
UNICEF

22:15

EXCLUSIV Noua Constitutie - varianta intermediara pana la 17 iunie: toate modificarile facute de Comisia Crin Antonescu

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Noua Constitutie - varianta intermediara pana la 17 iunie: toate modificarile facute de Comisia Crin Antonescu

HotNews. ro va prezinta forma intermediara a noii Constitutii a Romaniei, asa cum arata ea dupa 9 zile de dezbateri in Comisia parlamentara speciala condusa de Crin Antonescu. Documentul prezentat a rezultat dupa dezbaterile desfasurate pina in seara de luni, 17 iunie. Precizam ca aceasta comisie de revizuire va mai avea cel putin o zi de dezbateri, asa incit forma finala va suferi modificari fata de versiunea prezenta a textului. Vezi documentul atasat sau in corpul articolului. continuă pe Hotnews

VIDEO Melanj a troa cu baietii de la Catavencu. Editia din 17 iunie.

Academia Catavencu va prezinta in fiecare luni, de la ora 13. 00, emisiunea radio, de umor, Melanj a troa. Urmareste aici editia din 17 iunie. Umor serios, nu gluma!.

MACRO NEWSLETTER: 17 iunie 2013

Preturile de consum din Polonia si-au temperat cresterea anuala in luna mai 2013 pana la 0,5%, de la 0,8% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%, dupa un avans de 0,4% in luna anterioara.

Noua Constitutie. Mandatul membrilor CSM redus la 4 ani, doi membri in plus ai societatii ...

Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, luni, o serie de amendamente prin care sunt modificate actualele mentiuni in cazul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) din legea fundamentala, potrivit Mediafax. Unul dintre amendamentele adoptate in cazul Consiliului Superior al Magistraturii prevede suplimentarea numarului de membri ai CSM cu doua persoane, respectiv suplimentarea, de la doi la patru, a numarului de membri din partea societatii civile, care sunt alesi de Senat. Un alt .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )