Libnet.ro
UNICEF

19:30

EXCLUSIV. Primele imagini din saloanele distruse in incendiul de la Institutul Matei Bals

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV. Primele imagini din saloanele distruse in incendiul de la Institutul Matei Bals

Primele imagini din interiorul saloanelor distruse in incendiu de la Institutul Matei Bals arata amploarea tragediei in urma careia cinci oameni au murit, iar altii au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind salvati in ultima clipa. continuă pe Antena3

FOTO Primele imagini din pavilionul in care a izbucnit incendiul de la Matei Bals, unde au murit 5 pacienti

Primele fotografii din pavilionul V in care a izbucnit vineri dimineata incendiul de la Spitalul Matei Bals si unde au murit cinci oameni arata dezastrul, pereti innegriti de fum si flacari, geamuri sparte, materiale topite, dar si paturile goale in care erau pacientii.

Primele imagini din timpul incendiului de la Institutul Matei Bals

Antena 3 a prezentat si primele imagini din timpul incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala.

Pacientii de la Matei Bals stateau in frig? Adevarul despre temperatura din saloanele spitalului: Pentru mama mea am dus o aeroterma

Incendiul de la Matei Bals a ingrozit toata Romania, avand in vedere violenta cu care acesta a actionat. in urma tragediei, patru pacienti internati in pavilionul afectat au murit carbonizati. Directorul companiei Termoenergetica a dezvaluit care era situatia termoficarii in spital. Care este adevaratul motiv al incendiului Mai multe voci sustin ca de vina pentru .

Primele imagini cu pavilionul ars de la Matei Bals si cu pacientii transferati in urma incendiului

Patru persoane au murit in urma incendiului de la Institutul Matei Bals si 120 de pacienti au fost transferati la alte spitale. Flacarile au izbucnit intr-unul din pavilioanele spitalului. 4 saloane au fost afectate.

Primele imagini cu momentul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Capitala. FOTO, VIDEO

Un incendiu s-a produs vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, iar patru persoane si-au pierdut viata. Flacarile ar fi izbucnit la parterul pavilionului 5 din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )