Libnet.ro
UNICEF

21:45

Exclusiv! Surse: Noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal - 112 i-a inchis telefonul Alexandrei

Antena3 Antena3,
Exclusiv! Surse: Noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal - 112 i-a inchis telefonul Alexandrei

Surse din ancheta au precizat ca primul apel de 45 de secunde nu a ajuns la Politia Olt deoarece s-a intrerupt in timpul protocolului cu Dispeceratul. Apelul de la 11:07 cel de 2 minute si 20 de secunde, a fost. continuă pe Antena3

Detalii socante din ancheta tragediei din Caracal. Cercelul Alexandrei, gasit in masina presupusului criminal. Ucigasul nu recunoaste faptele

Apar noi detalii referitoare la tragedia din Caracal dupa ultimele perchezitii efectuate la locul crimei. Cu prilejul perchezitiei efectuate la domiciliul numitului Dinca Gheorghe din municipiul Caracal, .

DIICOT a extins actiunea penala fata de criminalul din Caracal. Noi dezvaluiri cumplite din ancheta facute de procurori

Georgiana Hossu, procurorul-sef adjunct al DIICOT Craiova, a facut noi precizari din ancheta inceputa in urma tragediei din Caracal. S-a dispus extinderea actiunii penale fata de inculpatul Dinca Gh.

Noi detalii din casa groazei din Caracal: o vecina ar fi sunat la 112, dar n-a fost luata in seama. Ce spun probele ADN

Noi detalii ies la iveala din casa groazei din Caracal, in care locuia Gheorghe Dinca, barbatul care ar fi ucis cu bestialitate cel putin doua adolescente. O vecina ar fi sunat cu cateva ore bune inainte de apelul fetei la 112, dar politistii nu au luat-o in seama. Surse din ancheta dau de inteles ca .

Informatii exclusive din ancheta fetelor disparute in Caracal. Politia a gasit oase de la patru cadavre - SURSE

Apar noi informatii in cazul fetelor disparute din Caracal. Ramasitele umane au fost gasite in mai multe butoaie metalice, in fantana dar si in frigider. Surse spun ramasitele provin de la patru per.

DIICOT: Gheorghe Dinca, acuzat si de infractiunea de omor calificat. Noi dezvaluiri cumplite din ancheta facute de procurori

Georgiana Hossu, procurorul-sef adjunct al DIICOT Craiova, a facut noi precizari din ancheta inceputa in urma tragediei din Caracal. S-a dispus extinderea actiunii penale fata de inculpatul Dinca Gh.

Exclusiv: Noi imagini din Casa Groazei de la Caracal

Antena 3 a prezentat noi imagini infioratoare din Casa Groazei de la Caracal.

Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost abuzata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a abuzat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit.

Dezvaluiri din ancheta: Luiza Melencu a fost violata timp de trei luni. De ce a decis Gheorghe Dinca sa o ucida?

Gheorghe Dinca a marturisit anchetatorilor in timpul noptii ca, dupa ce a violat-o pe Luiza timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvaluit.

Apar noi informatii socante. Alexandra ar fi dat indicii clare la 112: Ma aflu intr-o casa mare, veche, aproape parasita! Ce s-a intamplat fix in momentul acela

Apar noi informatii socante in ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. AlexandraMacesanu, una dintre fetele disparute, ar fi sunat joi seara la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva .

Date din ancheta de la Caracal: Cel putin o victima a fost aruncata in raul Olt- surse

Cel putin una dintre victimele criminalului Gheorghe Dinca a fost aruncata in raul Olt, au declarat surse judiciare pentru Mediafax, anchetatorii identificand ramasite umane arse langa apa. Surse apropiate anchetei spun ca ar fi vorba despre trupul Luizei, fata disparuta in aprilie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )