Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explicatiile lui Teodorovici dupa comentariile jignitoare de pe contul sau de Facebook. Ma cunoasteti? Ma cunoasteti?

Hotnews Hotnews,
 Explicatiile lui Teodorovici dupa comentariile jignitoare de pe contul sau de Facebook. Ma cunoasteti? Ma cunoasteti?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, are o explicatiile pentru raspunsurile jignitoare la comentariile de pe contul sau de Facebook. Probabil ca a fost spart contul. Ma cunoasteti? Ma cunoasteti? Ma cunoasteti? Este tipul meu de mesaj?, a declarat el pentru Stirile TVR, sustinand ca este vorba de o campanie de denigrare a sa. continuă pe Hotnews

UPDATE Explicatiile lui Teodorovici dupa comentariile jignitoare de pe contul sau de Facebook. Ma cunoasteti? Ma cunoasteti?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, are o explicatiile pentru raspunsurile jignitoare la comentariile de pe contul sau de Facebook. Probabil ca a fost spart contul. Ma cunoasteti? Ma cunoasteti? Ma cunoasteti? Este tipul meu de mesaj?, a declarat el pentru Stirile TVR, sustinand ca este vorba de o campanie de denigrare a sa. Ulterior, Teodorovici a adaugat pe Facebook: Cred ca este cazul sa se opreasca aici aceasta sarada a lipsei de bun simt si a vocabularului suburban. Nu intentionez sa-mi cer scuze pentru ceva ce nu-mi apartine si pentru care nu am decat vina de a fi creditat cu incredere un colaborator care s-a oferit pro-bono sa gestioneze pagina de Facebook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )