Libnet.ro
UNICEF

21:46

Explozie la un depozit de artificii din Mexic. Cel putin 12 morti si 30 de raniti

România Liberă România Liberă,
Explozie la un depozit de artificii din Mexic. Cel putin 12 morti si 30 de raniti

Cel putin 12 oameni au fost ucisi, inclusiv cinci copii, iar alte 30 de persoane au fost ranite intr-o explozie produsa luni noaptea la un depozit de artificii din statul mexican Puebla. continuă pe România Liberă

Explozie intr-un depozit de artificii. Cel putin 12 morti si peste 30 de raniti

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, intre care cinci copii, si alte 30 au fost ranite intr-o explozie produsa luni noaptea la un depozit de artificii din statul mexican Puebla, la mai putin de.

Atentat terorist in Thailanda! Cel putin 20 de raniti, dupa doua explozii intr-un centru comercial - FOTO

Cel putin 20 de persoane au fost ranite, in urma unei exploxii care s-a produs intr-o zona turistica din sudul Thailandei, potrivit The Independent. Potrivit presei, incidentele au avut loc.

Atentat terorist in Thailanda! Cel putin 42 de raniti, dupa doua explozii intr-un centru comercial - FOTO

Cel putin 42 de persoane au fost ranite, in urma unei exploxii care s-a produs intr-o zona turistica din sudul Thailandei, potrivit The Independent. Potrivit presei, incidentele au avut loc.

Criza se adanceste: in plina epidemie de rujeola, vaccinul impotriva rujeolei lipseste din cel putin zece judete

Criza vaccinurilor continua. Desi epidemia de rujeola face victime de anul trecut, vaccinul impotriva acestei boli periculoase lipseste din cel putin zece judete, iar probleme sunt cu toate vaccinurile din sc.

Mexic: Explozie intr-un depozit de artificii, 14 morti si 22 de raniti

Cel putin 14 persoane au murit si alte 22 au fost ranite in noaptea de luni spre marti dupa o explozie intr-un depozit de artificii in statul mexican Puebla centru), anunta AFP.

EXPLOZIE la un depozit de artificii: 12 morti si peste 30 de raniti

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, intre care cinci copii, si alte 30 au fost ranite intr-o explozie produsa luni noaptea la un depozit de artificii din statul mexican Puebla, au anuntat.

Un tunel s-a prabusit in apropierea unui depozit nuclear din SUA. Sute de angajati au fost evacuati

Sute de angajati ai unui obiectiv nuclear din statul Washington nord - vestul SUA) au fost evacuati sau au primit ordinul de a ramane in spatii inchise, marti, dupa ce un tunel umplut cu materiale contaminate s-a prabusit in apropierea acestuia.

FOTO. Atac cu masina-capcana in Thailanda. Cel putin 42 de persoane au fost grav ranite

Aproximativ 42 de persoane au fost ranite, marti, in urma unui atac cu o masina-capcana, in afara unui supermarket din orasul thailandez Pattani, intr-o zona aglomerata si frecventata de turistii straini .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )