Libnet.ro
UNICEF

17:30

Explozie intr-o casa din Breaza. Doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Explozie intr-o casa din Breaza. Doua persoane au fost ranite

O explozie neurmata de incendiu s-a produs, mari dimineata, intr-o casa din localitatea prahoveana Breaza, in urma deflagratiei doua persoane fiind ranite, dar constiente, informeaza. continuă pe Antena3

Mihaela Radulescu traieste in lux intr-o casa de vis! Poza de pe terasa care i-a uimit insa pe fani

Mihaela Radulescu s-a mutat intr-o casa mult visata in Monaco. Vedeta TV a vrut sa le arate si fanilor locuinta sa de care este extrem de mandra. Insa de data aceasta ea a demonstrat, cu ajutorul unei poze, ca treburile.

Doua persoane din comisiile de examinare a directorilor au fost descoperite ca fiind incompatibile

In data de 12 octombrie incepe examenul pentru functiile de director in unitatile de invatamant. Doua persoane numite de doua primarii din judet pentru a face parte din comisii s-au dovedit a fi incompatibile, avand rude care concureaza.

Atac armat in Ierusalim: doua persoane au murit, alte cinci sunt ranite

Cele doua persoane care erau in stare critica in urma atentatului comis duminica in orasul Ierusalim au decedat, anunta surse medicale citate de site-ul cotidianului Haaretz, informeaza Mediafax. Conform surselor citate, o femeie in varsta de 60 de ani si un agent de politie de 30 de ani, care erau in stare critica dupa atentat, au decedat la spital.

Cum arata cea mai scumpa casa din America

Cea mai scumpa casa din America este acum de vanzare. Iata cum arata impozanta locuinta, unde este situata, pe ce suprafata se intinde si la cat este evaluata.

Atac sangeros cu drujba intr-un mall din Minsk

Un tanar inarmat cu o drujba si un ciocan a intrat sambata seara intr-un centru comercial din Minsk si a ucis o femeie si a ranit o alta, a declarat un purtator de cuvant al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )