Libnet.ro
UNICEF

16:15

Explozie intr-o mina din Ucraina: Noua persoane, date disparute

România Liberă România Liberă,
Explozie intr-o mina din Ucraina: Noua persoane, date disparute

Noua mineri au fost dati disparuti joi, in urma unei explozii accidentale intr-o mina din regiunea Donetk, in estul Ucrainei. Mina se afla intr-o zona devastata de o insurectie armata prorusa. continuă pe România Liberă

Explozie intr-o mina din Donetk: Noua mineri au fost dati disparuti

O explozie accidentala a avut loc, joi, intr-o mina din regiunea ucraineana Donetk, noua mineri fiind dati disparuti in urma acestui incident. Deflagratia a avut loc la aproximativ 300 de metri in subteran, n.

Noua persoane au murit, iar alte sase au fost date disparute in urma inundatiilor, in Brazilia

Autoritatile au anuntat ca cel putin noua persoane au murit, iar alte sase au fost date disparute in statul Parana sudul Braziliei), unde furtunile si ploile abundente care s-au abatut in cursul weekendului, in timp ce 79 de orase sunt vizate de stare de urgenta, .

Brazilia: Cel putin noua persoane au murit, iar alte sase au fost date disparute in urma inundatiilor

Cel putin noua persoane au murit, iar alte sase au fost date disparute in statul Parana sudul Braziliei), unde furtunile si ploile abundente care s-au abatut in cursul weekendului, in timp ce 79 de orase sunt.

Atac armat intr-un liceu din Statele Unite

Un individ a deschis focul, marti, intr-un liceu din orasul Portland, in statul american Oregon nord), .

impuscaturi intr-un liceu din SUA. Autorul atacului a fost ucis, mai multi elevi sunt raniti

Mai multi elevi au fost raniti, marti, dupa ce un individ a deschis focul intr-un liceu din Troutdale, o suburbie a orasului Portland Oregon), informeaza CNN. Potrivit CNN, focurile de arma au fost auzite in.

impuscaturi intr-un liceu din SUA. DOI MORTI, printre care si autorul atacului

20 - Un elev a murit in urma atacului armat care a avut loc intr-un liceu din Troutdale, o suburbie a orasului Portland Oregon). Autorul atacului a fost si el ucis, in urma interventiei.

Sofer prins circuland cu 180 de kilometri la ora intr-o localitate din Arad

Un sofer de 24 de ani din Constanta a fost prins, luni, de politisti in timp ce conducea cu 180 de kilometri la ora intr-o localitate din judetul Arad, pe DN 7, oamenii legii dand, in ultimele 48 de ore, 260 de.

Noua discutie Lavrov - Kerry pe tema crizei din Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a sustinut incetarea focului in regiunile din sud-estul Ucrainei, in cursul unei conversatii telefonice purtate miercuri seara cu secretarul de Stat american, John Kerry .

Un barbat a deschis focul intr-un liceu din Statele Unite: Un elev a murit

Un barbat inarmat a deschis focul intr-un liceu dintr-o suburbie a orasul american Portland, statul Oregon, un elev pierzandu-si viata iar mai multi fiind raniti. Conform politiei, atacatorul a intrat in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )