Libnet.ro
UNICEF

08:30

Expozitia In Memoriam Augustin Buzura, cu carti traduse in alte limbi

Adevărul Adevărul,
Expozitia In Memoriam Augustin Buzura, cu carti traduse in alte limbi

Expozitia In Memoriam Augustin Buzura cuprinde volume in limba romana si traduceri in alte limbi din opera marelui prozator aflate in colectiile Bibliotecii Nationale a Romaniei si in biblioteca Institutului Cultural Roman. continuă pe Adevărul

Expozitia In memoriam Augustin Buzura, cu carti traduse in alte limbi

Expozitia In Memoriam Augustin Buzura cuprinde volume in limba romana si traduceri in alte limbi din opera marelui prozator aflate in colectiile Bibliotecii Nationale a Romaniei si in biblioteca Institutului Cultural Roman.

RAMAS BUN Flori si lumanari aprinse pentru scriitorul Augustin Buzura

Muzeul National al Literaturii Romane, Academia Romana si Institutul Cultural Roman se alatura tuturor celor care deplang disparitia celui care a fost Augustin Buzura. Scriitorul s-a stins luni, 10 iulie 2017, la varsta de 78 de ani.

RAMAS-BUN Flori si lumanari aprinse pentru scriitorul Augustin Buzura

Muzeul National al Literaturii Romane, Academia Romana si Institutul Cultural Roman se alatura tuturor celor care deplang disparitia celui care a fost Augustin Buzura. Scriitorul s-a stins luni, 10 iulie, la varsta de 78 de ani.

Ministrul Culturii, despre Augustin Buzura: A fost un prozator de forta, o voce unica in literatura romana

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Lucian Romascanu, a transmis marti un mesaj prin care deplange moartea scriitorului si academicianului Augustin Buzura, despre care spune ca a fost un prozator de forta, scriitor care trudea responsabil pentru fiecare fraza.

Doua amintiri cu Augustin Buzura

A murit Augustin Buzura un om caruia ii datorez foarte mult. Am petrecut alaturi de el aproape 10 ani, mai intai la ICR, si apoi la revista Cultura.

Trupul lui Augustin Buzura, depus la Academia Romana si la capela Cimitirului Bellu. Scriitorul va fi ingropat miercuri FOTO

Trupul neinsufletit al lui Augustin Buzura va fi depus astazi, de la ora 14. 30, la Academia Romana si de la ora 16. 00, la capela cimitirului Bellu. inmormantarea va avea loc miercuri, 12 iulie, de la ora 13. 00, la cimitirul Bellu din Bucuresti, anunta Daniela Zeca Buzura. Scriitorul Augustin Buzura a murit luni seara, la varsta de 78 de ani.

Trupul lui Augustin Buzura, depus la Academia Romana si la capela Cimitirului Bellu. Scriitorul va fi ingropat miercuri

Trupul neinsufletit al lui Augustin Buzura va fi depus astazi, de la ora 14. 30, la Academia Romana si de la ora 16. 00, la capela cimitirului Bellu. inmormantarea va avea loc miercuri, 12 iulie, de la ora 13. 00, la cimitirul Bellu din Bucuresti, anunta fiica sa, Daniela Zeca Buzura.

Onoruri militare pentru scriitorul Augustin Buzura, inmormantat la Cimitirul Bellu FOTO

Miercuri, la cimitirul Bellu, de la ora 13. 00, academicianul Augustin Buzura a fost condus de catre apropiatii sai, pe ultimul drum. La ceremonia de inmormantare, au participat personalitati din lumea culturala si politica romaneasca si s-au tras trei salve de foc in onoarea marelui prozator.

Fostul presedinte Ion Iliescu: Prin disparitia lui Augustin Buzura cultura romana pierde un reper moral

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a afirmat ca disparitia scriitorului Augustin Buzura este o mare pierdere pentru cultura romana, sustinand ca moartea sa lasa in urma o opera solida ce va rezista la proba timpului.

Institutul Cultural Roman si Academia Romana deplang moartea scriitorului Augustin Buzura

Institutul Cultural Roman si Academia Romana deplang moartea prozatorului si publicistului Augustin Buzura, despre care spun ca a fost una dintre marile constiinte ale poporului roman.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )