Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fabrica de zahar Ludus din judetul Mures a fost preluata de al patrulea producator de zahar la nivel mondial

B1 B1,
Fabrica de zahar Ludus din judetul Mures a fost preluata de al patrulea producator de zahar la nivel mondial

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta si cel de-al patrulea la nivel mondial, a preluat fabrica Zaharul Ludus din judetul Mures de la fostul actionar Marquenterre Group. Grupul francez. continuă pe B1

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani, transmite Antena3. ro.

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez.

Al patrulea producator de zahar la nivel mondial a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus judetul Mures), care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani, scrie Mediafax.

Business report: Electromagnetica sau cum si-au reinventat salariatii propria fabrica; HARTA AUTOSTRAZILOR DIN EUROPA: Nicio tara nu e ca Romania; Ce poti si ce nu poti deduce fiscal?; Consolidarea Burselor: Scenarii pentru Europa de Est

Cele mai mari banci din Sud-Estul Europei sunt din Romania. Topul celor mai mari 10 banci din Sud-Estul Europei este dominat de banci din Romania. Si cand spunem dominat, nu glumim: nu mai. Fiscul crede sau nu in pierderi? Prin noul Cod fiscal, pierderile companiilor rezultate prin fuziune, divizare sau transferul sediului intr-o alta tara din UE nu se mai pierd, urmand a se deduce prin.

Un elev din Voluntari a fost iNJUNGHIAT.

Un elev injunghiat in piciorul stang a fost adus, luni, la o microstatie de ambulanta din Voluntari, informeaza surse medicale, potrivit Mediafax. Elevul, in varsta de 16 ani, de la Liceul Tehnologic Nicolae Balcescu din Voluntari, a fost adus de o persoana la statia de ambulanta. Politia a fost sesizata, declansand investigatii cu privire la imprejurarile in care copilul a fost ranit. De la statia Voluntari, elevul a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Grigore Alexandrescu din .

Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu a demisionat din partid si din Parlament: Am fost scos de pe listele pentru parlamentare fara nicio explicatie

Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu se declara nemultumit de faptul ca nu a fost inclus pe listele cu candidatii formatiunii pentru alegerile parlamentare, astfel ca a hotarat sa demisioneze din partid si din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )