Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce face fetita din Baia de Arama alaturi de noii sai parinti

Antena3 Antena3,
Ce face fetita din Baia de Arama alaturi de noii sai parinti

Fetita de 8 ani care a fost luata cu mascatii din casa unde a crescut este acum la Craiova, alaturi de sotii cu cetatenie romano-americana care au adoptat-o. Conform acestora, copilul ar fi acceptat sa fie. continuă pe Antena3

Marius Budai: Vom face toate demersurile pentru a ne asigura ca fetita din Baia de Arama este bine, dupa trauma prin care a trecut

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, spune ca institutia pe care o conduce va face toate demersurile legale si necesare pentru a se asigura ca fetita din Baia de Arama este cat se poate de.

VIDEO. Fetita din Baia de Arama, alaturi de noua familie. Un caz controversat de adoptie

Fetita de 8 ani care a fost luata de politisti din casa in care a fost crescuta de un asistent mater.

Procurorul care a bruscat fetita din Baia de Arama va fi cercetat de Inspectia Judiciara

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a sesizat sambata Inspectia Judiciara pentru a efectua cercetari cu privire la conduita si modul in care procurorul de la Parchetul de pe langa.

Sefa CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la procurorul care s-a ocupat de cazul fetitei din Baia de Arama

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in vederea verificarii modului in care a actionat procurorul care a coordonat operatiunea mascatilor in cazul fetitei de opt ani din Baia de Arama.

Dancila da asigurari ca personele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei din Baia de Arama vor fi sanctionate

Premierul Viorica Dancila a revenit sambata dimineata cu o postare pe pagina sa oficiala de Facebook in care subliniaza ca persoanele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama care a fost luata cu mascatii de acasa pentru a fi data spre adoptie vor fi sanctionate.

Reactia Ministerului Muncii in cazul fetitei din Baia de Arama: Copilul era retinut ilegal de o persoana care, din punct de vedere al legislatiei, nu avea nici un drept asupra lui

Imagini sfasietoare intr-o gospodarie din judetul Mehedinti au ingrozit Romania! Mai precis, o fetita de 8 ani a fost luata cu forta de politisti de langa familia care a crescut-o ani de zile ca sa fi.

Cazul care a ingrozit Romania! Procuroarea care a tarat-o pe asfalt fetita din Baia de Arama va fi cercetata de Inspectia Judiciara

Procuroarea care a descins, vineri, la familia Saramat din Baia de Arama si a tarat-o pe fetita de 8 ani spre masina familiei din SUA, unde vor autoritatile sa o trimita, va fi cercetata de Inspectia.

Cine sunt parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati, de langa familia din Baia de Arama

Parintii adoptivi ai fetitei de 8 ani, luata cu forta de mascati sunt romani cu dubla cetatenie. Acestia par sa aiba o situatie materiala foarte buna, iar inalta Curte de Justitie a decis ca acestia sunt mai potriviti pentru a o adopta pe micuta. Mai ales ca familia la care a stat pana acum a .

Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Premierul Viorca Dancila anunta ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama si sanctiuni pentru cei vinovati. Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta.

Ce spune in apararea sa procurorul care a intervenit la preluarea fetitei din Baia de Arama: Am luat minora in brate si am predat-o tatalui adoptiv

Procuroarea Maria Piturca, de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetitei de opt ani de la asistentii maternali din Baia de Arama pentru a o preda familiei care a adoptat-o, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )