Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce facea regele Carol al II-lea in noaptea in care Romania pierdea Basarabia

Adevărul Adevărul,
Ce facea regele Carol al II-lea in noaptea in care Romania pierdea Basarabia

Jurnalul lui Carol al II-lea este un veritabil document istoric despre fatidicele zile in care s-a destramat Romania Mare. Trezit din somn la ora 2 noaptea, la data de 27 iunie, regelui i se aduce la cunostinta faptul ca URSS-ul a trimis Romaniei o nota ultimativa la care astepta raspuns in 24 de ore. continuă pe Adevărul

Presa belgiana: Regele Albert al II-lea va abdica la 21 iulie

La o luna dupa ce Regina Beatrix a Olandei a abdicat in favoarea fiului ei, Wilhelm Alexander, si regele Belgiei, Albert al II-lea 79 de ani), a anuntat ca va face acelasi lucru. Potrivit presei belgiene, regele va abdica la 21 iulie, de Ziua Nationala, scrie AFP.

Presa belgiana: Regele Albert al II-lea se va adresa natiunii, speculatii privind abdicarea sa

Regele Belgiei, Albert al II-lea, va anunta miercuri, intr-un discurs televizat, ca va abdica pe 21 iulie, de Ziua nationala, relateaza presa belgiana. Este ziua in care actualul monarh ar fi implinit 20 de ani d.

Regele Albert al II-lea abdica pe 21 iulie

Regele Belgiei, Albert al II-lea, a anuntat astazi ca intentioneaza sa abdice pe 21 iulie, cedandu-i tronul fiului sau cel mare, printul Philippe, conform Realitatea. net.

Regele Albert al II-lea al Belgiei isi va anunta abdicarea de la tron, ce ar urma sa aiba loc pe 21 iulie

Regele Belgiei, Albert al II-lea, se va adresa miercuri poporului pentru a-si anunta abdicarea de la tron, anunta BBC News. Anuntul regelui, in varsta de 79 de ani, va fi transmis de principalele canale de radio.

Regele Albert al II-lea al Belgiei isi va anunta abdicarea de la tron.

Regele Belgiei, Albert al II-lea, se va adresa, miercuri, poporului pentru a-si anunta abdicarea de la tron, anunta BBC News, potrivit Mediafax. Anuntul regelui, in varsta de 79 de ani, va fi transmis de principalele canale de radio si televiziune din tara, anunta palatul regal. La finalul acestui anunt, premierul belgian Elio Di Rupo se va adresa si el natiunii. Zvonurile cu privire la abdicarea sa persista de mai multe luni in Belgia, tronul urmand sa fie preluat de fiul sau, printul .

Regele Albert al II-lea si-a anuntat abdicarea. De ce paraseste tronul Belgiei acum?

Abdicarea grabita a Regelui Albert al II-lea al Belgiei ar putea fi o decizie menita sa evite reforma functiei regale, inainte de alegerile din 2014, care se poate transforma intr-un avantaj important pentru succesorul sau, printul Philippe. Profesorul de istorie belgian Francis Balace explica principalele scenarii care s-ar putea afla in spatele hotararii luate de casa regala din Belgia.

Regele Belgiei, Albert al II-lea, a anuntat ca va abdica in 21 iulie

Regele Belgiei, Albert al II-lea, a anuntat ca va abdica in 21 iulie. Este ziua in care actualul monarh ar fi implinit 20 de ani de domnie. Speculatii privind abdicarea lui Albert al II-lea au aparut inca de.

Regele Belgiei, Albert al II-lea, va abdica pe 21 iulie

Regele Belgiei, Albert al II-lea, va anunta miercuri, intr-un discurs televizat, ca va abdica pe 21 iulie, de Ziua nationala, relateaza presa belgiana. UPDATE 19:45- Regele Belgiei a anuntat miercuri seara.

Vaticanul a anuntat ca Papa Ioan Paul al II-lea va fi canonizat

Papa Francisc a decis sa convoace un consistoriu pentru canonizarea a doi dintre predecesorii sai, Ioan Paul al II-lea si Ioan al XXIII-lea, a anuntat vineri Vaticanul, potrivit AFP si Reuters, citate de.

Rebele Albert al II-lea si-a anuntat abdicarea. Printul Philippe este succesorul la tronul Belgiei

Abdicarea grabita a Regelui belgian Albert al II-lea ar putea fi o decizie menita sa evite reforma functiei regale, inainte de alegerile din 2014, care poate fi si un avantaj important acordat succesorului sau, Printul Philippe. Expertului in monarhie Francis Balace explica principalele doua scenarii care s-ar putea afla in spatele hotararii casei regale din Belgia.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )