Libnet.ro
UNICEF

22:00

Facebook avea in lucru un proiect prin care voia sa colecteze datele medicale ale utilizatorilor sai

Adevărul Adevărul,
Facebook avea in lucru un proiect prin care voia sa colecteze datele medicale ale utilizatorilor sai

Scandalul Cambridge Analytica, prin care datele personale a 87 de milioane de conturi active de Facebook au fost folosite pentru a influenta alegeri in SUA si Marea Britanie, este cel mai important din istoria de aproape 15 ani a retelei sociale fondate de Mark Zuckerberg in timpul sau petrecut la Harvard. continuă pe Adevărul

Tranzactia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz a fost autorizata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care producatorul de gaze industriale Grupul Messer preia compania Buse Gaz, cu activitati pe piata de livrare a gazelor industriale, prin intermediul subdisiarelor Messer Romania Gaz si Messer Belgium NV, se arata intr-un comunicat al Consilului, dat ieri publicitatii.

Presedintele a semnat astazi legea prin care se interzice comercializarea pungilor din plastic cu maner

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje, prin care introducerea pe piata nationala a pungilor de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner va fi interzisa incepand cu data de 1 iulie 2018, iar de la 1 ianuarie 2019 se interzice si comercializarea acestora.

PSD retrage proiectul de lege prin care ziua de 11 septembrie devenea Ziua nationala a gastronomiei si a vinului

Deputatii PSD care au semnat proiectul de lege prin care 11 septembrie urma sa devina Ziua nationala a gastronomiei si vinului romanesc au solicitat retragerea propunerii legislative, potrivit unui document depus, astazi, la Biorul permanent al Senatului.

A fost injunghiata pe strada de un barbat care voia sa o jefuiasca: M-a injunghiat de mai multe ori in maini si picior. Avertizez...

O femeie a fost atacata in Dublin de un barbat care a vrut sa o jefuiasca. Acesta a injunghiat-o de mai multe ori. Atacul a fost surprins de o camera de supraveghere. A vrut sa-mi ia geanta, avea un cutit.

Metoda lui Churchill prin care castigi orice cearta

In Marea Britanie, Winston Churchill este considerat cel mai mare britanic din istorie, dar popularitatea lui a ajuns in toata lumea. Despre el se spune ca a fost un politician priceput, care reusea sa.

Dragnea s-a razgandit. Nu mai vrea o lege prin care ziua in care se sarbatoreste Sfantul Cuvios Eufrosin Bucatarul sa devina Ziua nationala a gastronomiei si a vinului

PSD pare sa se fi razgandit in ceea ce priveste propunerea ca 11 septembrie sa devina Ziua nationala a gastronomiei si vinului romanesc. Deputatii social-democrati care au semnat proiectul au solicitat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )