Libnet.ro
UNICEF

14:16

Facebook cumpara cu doua miliarde dolari un start-up care a creat un dispozitiv vizual pentru realitate virtuala

Hotnews Hotnews,
 Facebook cumpara cu doua miliarde dolari un start-up care a creat un dispozitiv vizual pentru realitate virtuala

Facebook mai face o achizitie, iar de data asta este un domeniu nou pentru reteaua sociala: realitatea virtuala. Compania condusa de Mark Zuckerberg achizitioneaza un tanar start-up californian numit Oculus VR care a dezvoltat un fel de ochelari de realitate virtuala pentru jocuri video. Zuckerberg spune ca tehnologia iti va permite sa asisti la cursuri fara a fi prezent in sala sau sa fii consultat de doctor fara sa te afli in fata lui. continuă pe Hotnews

Rusia a exportat armament in valoare de doua miliarde de dolari de la inceputul anului - presa.

Rusia a exportat armament si material militar in valoare de peste doua miliarde de dolari de la inceputul anului si pana in prezent, indeplinindu-si planul anual in proportie de peste15%, a declarat un oficial rus de rang inalt citat de agentia Interfax in pagina electronica, informeaza Mediafax. Avem un plan de indeplinit, iar acest plan se incadreaza in volumul de anul trecut. Pana in prezent am livrat armament in valoare de peste doua miliarde de dolari, reprezentand peste 15% din plan, .

Pas URIAS facut de Facebook. Noua achizitie a costat doua miliarde de dolari

Mark Zuckerberg, cofondator si director executiv al retelei de socializare Facebook, a anuntat marti, printr-o postare pe contul sau ca va achizitiona compania Oculus VR, specializata in tehnologiile de .

Cei mai bogati oameni din lume au castigat peste 25 miliarde dolari

Cei mai bogati 300 de oameni din lume si-au adaugat 25,6 miliarde dolari la averile lor insumate, dupa ce, saptamana aceasta, guvernul Statelor Unite ale Americii a adoptat sanctiuni impotriva unor miliardari rusi, potrivit Bloomberg. Cel mai castigat a fost Amancio Ortega 77 ani), cofondatorul Inditex, cel mai mare lant commercial de imbracaminte din lume. Spaniolul a castigat 2,8 miliarde de dolari, dupa ce veniturile companiei au crescut cu 2% in ultima luna.

70 miliarde dolari au parasit tara lui Putin.

Rusia, suspendata luni din clubul G8, se confrunta cu o fuga masiva de capital, banca centrala face eforturi pentru sustinerea rublei, oligarhii tremura de teama sanctiunilor. In fata crizei ucrainene, investitorii opteaza pentru repliere strategica, in mijlocul escaladei sanctiunilor Occidentului. Concret, iesirile de capital din Rusia au explodat dupa ce trupele lui Putin au intrat in Crimeea, atingand 70 miliarde dolari in acest prim trimestru. SUA au inghetat dolarii din Banca Rossia, a lui .

Facebook cumpara Oculus VR, companie specializata in realitatea virtuala, cu 2 MLD. $

Facebook, in prezent cea mai mare retea de socializare din lume cu peste 1,5 miliarde de utilizatori, a cumparat compania Oculus VR, specializata in productia de tehnologie destinata realitatii virtuale, in schimbul a 2 miliarde de dolari, noteaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )