Libnet.ro
UNICEF

07:45

Facebook Events este cea mai noua aplicatie pentru cei activi din punct de vedere social

Playtech Playtech,
Facebook Events este cea mai noua aplicatie pentru cei activi din punct de vedere social

Cei de la Facebook au un portofoliu de aplicatii mobile destul de stufos, mai ales pe iPhone, iar cel mai recent exemplu are loc poarta numele de Facebook Events. Facebook face deseori experimente. O serie de functii noi sunt lansate pentru un public restrans inainte de a putea fi experimentate de catre persoane de pe []. continuă pe Playtech

Facebook Events este cea mai noua aplicatie pentru cei activi social

Cei de la Facebook au un portofoliu de aplicatii mobile destul de stufos, mai ales pe iPhone, iar cel mai recent exemplu are loc poarta numele de Facebook Events. Facebook face deseori experimente. O serie de functii noi sunt lansate pentru un public restrans inainte de a putea fi experimentate de catre persoane de pe [].

Tabloul unui pictor roman s-a vandul la Londra pentru 9 milioane de dolari: Aceasta este cea mai mare suma pentru o opera de arta a unui artist roman in viata

Tabloul intitulat Nickelodeon realizat in 2008 de Adrian Ghenie, cotat ca fiind cel mai bun pictor roman contemporan, a fost scos la vanzare de casa de licitatii Christie's in.

Facebook a lansat o noua aplicatie

Facebook a lansat Events, o noua aplicatie pentru dispozitive mobile, un fel de calendar care le permite utilizatorilor sa gaseasca sau sa regaseasca evenimentele anuntate pe reteaua de socializare.

Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Andreea Balan a nascut. Artista, cea mai implinita femeie cand si-a strans fetita in brate (FOTO)

Andreea Balan este cea mai fericita mamica dupa ce duminica si-a strans pentru prima data copilul in brate. Cantareata a nascut cu o zi inainte de cat era anuntat. Andreea.

Reteta zilei. Cea mai buna prajitura de toamna

Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit un preparat dulce care contine oua, zahar, prune, pere, nuci, ciocolata alba, dar si alte ingrediente delicioase. Pubi este cea mai buna prajitura.

Este cea mai grava problema a Romaniei din ultimii 50 de ani. Anuntul autoritatilor

Romania se afla pe locul al treilea intre statele membre UE in care populatia varstnica, de 80 de ani sau mai mult, este in continua crestere, inregistrand o crestere de 2%.

Noua inovatie in bucatarie: COOK VISION, oala inteligenta care integreaza tehnologia de cea mai inalta calitate la un pret accesibil si un design neobisnuit (VIDEO)

P) Fierbeti si gatiti la abur, utilizand un singur vas. Cu Cook Vision de la iTelestore descoperiti o noua categorie de vase care integreaza tehnologia inteligenta de cea mai inalta calitate la un.

Imagini care taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Imagini care iti taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Tarta cu dovleac. Reteta cea mai simpla

Aluatul de tarta poate fi umplut cu diverse compozitii, cum este si acest dovleac aromat cu vanilie. Pentru cea mai simpla reteta de tarta cu dovleac poti folosi dovleac placintar pe care l-ai pastrat intr-un loc uscat si rece. Dovleacul este bogat in antioxidanti, slab caloric. Contine multe fibre, care ajuta la tranzitul intestinal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )