Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook lanseaza Amber Alert pentru a lupta cu fenomenul disparitiei copiiilor

România Liberă România Liberă,
Facebook lanseaza Amber Alert pentru a lupta cu fenomenul disparitiei copiiilor

Reteaua de socializare Facebook a lansat, marti, un program prin care incearca sa combata fenomenul disparitiei copiilor la nivel mondial. Programul se numeste Amber Alerts si a fost dezvoltat in colaborare cu Centrul National pentru copii exploatati si disparuti din America, potrivit newsroom. fb. com. continuă pe România Liberă

Facebook lanseaza Amber Alerts

Azi e una din zilele alea cand iese in fata utilitatea retelelor de socializare. Facebook a lansat astazi Amber Alerts in colaborare cu National Center for Missing and Exploited Children. O initiativa care va ajuta la gasirea copiilor pierduti.

Coordonatorul european pentru lupta impotriva terorismului avertizeaza asupra pericolului de radicalizare in inchisori

Coordonatorul european pentru lupta impotriva terorismului, Gilles de Kerchove, a avertizat marti asupra riscului unor noi atentate si a pericolului radicalizarii in inchisori, intr-un interviu acordat AFP.

Coordonatorul european pentru lupta antiterorism: Atentatele vor putea fi impiedicate in proportie de 100%. Nu exista o solutie miracol

Atentatele teroriste nu vor putea fi impiedicate 100%, a atras atentia coordonatorul european pentru lupta antiterorism, Gilles de Kerchove, intr-un interviu acordat AFP. Nu vom impiedica un nou atentat . Dar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )