Libnet.ro
UNICEF

16:45

X Factor revine in aceasta seara, la Antena 1:Aici nu este un concurs, este o lupta

Adevărul Adevărul,
X Factor revine in aceasta seara, la Antena 1:Aici nu este un concurs, este o lupta

Cel de-al patrulea sezon al show-ului X Factor debuteaza in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Antena 1. Delia Matache, Horia Brenciu si Stefan Banica Jr. pornesc in cautarea celor mai talentati concurenti, iar, la final, in urma votului publicului, unul dintre ei va pleca acasa cu marele premiu, in valoare de 100. 000 de euro. Telespectatorii vor avea parte de un moment surpriza, oferit de nimeni altul decat Stefan Banica Jr. continuă pe Adevărul

Noul sezon X Factor debuteaza in aceasta seara, la Antena 1

Primul episod din sezonul cu numarul patru al emisiunii X Factor debuteaza in aceasta seara, de la ora 20:30, la Antena 1 cu o noua componenta a juriului si cu toate ingredientele prin care se promite Mai mult decat voce. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a fi la curent cu cele mai importante momente din timpul show-ului.

Cronica Carcotasilor revine cu noi prezentatori, in aceasta seara, la Prima TV

Noul sezon Cronica Carcotasilor, cea mai longeviva emisiune de umor din Romania, debuteaza in aceasta seara, de la 20:30, la Prima TV.

Vocea Romaniei revine in aceasta seara, la Pro TV. Show-ul e la concurenta cu Next Star, de la Antena 1

Noul sezon Vocea Romaniei va debuta in aceasta seara, de la 20:30, la Pro TV, si va fi la concurenta directa cu un alt show de talente muzicale, Next Star, de la Antena 1. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului de la Pro TV.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )