Libnet.ro
UNICEF

14:16

Ce a facut Kobe Bryant in dimineata zilei in care si-a pierdut viata - Marturia unui preot

Hotnews Hotnews,
 Ce a facut Kobe Bryant in dimineata zilei in care si-a pierdut viata - Marturia unui preot

Kobe Bryant si-a pierdut viata pe 26 ianuarie, in urma unui accident de elicopter. Alaturi de legenda baschetului american au mai murit fiica sa Gianna, 13 ani) si alte sapte persoane. Preotul Steve Sallot a vorbit cu presa americana despre ziua in care a murit Kobe, acesta precizand ce a facut Bryant la prima ora a diminetii. continuă pe Hotnews

Omagiu pentru Kobe Bryant: romanca pe care fostul sportiv o considera cea mai buna din lume ii dedica intreg sezonul

Considerata una dintre cele mai bune baschetbaliste din lume, romanca Sabrina Ionescu ii dedica sezonul sau lui Kobe Bryant, dupa aflarea vestii ca fostul sportiv a murit, la doar 41 de ani.

DigiSport: Dezvaluirea facuta de americani la 5 zile dupa accidentul in care si-au pierdut viata Kobe Bryant si fiica sa

Elicopterul care s-a prabusit la Calabasas si in care si-au pierdut viata fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, si alte sapte persoane nu ar fi fost certificat pentru zboruri in conditii de slaba vizibilitate, informeaza Reuters, citandu-l pe pilotul Kurt Deetz.

Cel mai frumos omagiu adus lui Kobe Bryant: unde va ajunge silueta sportivului NBA

Kobe Bryant este unul dintre cei mai importanti jucatori de basketball din toate timpurile. Din pacate, si-a pierdut viata in urma cu cateva zile, iar fanii vor sa-l omagieze. Aproximativ doua milioane de persoane au semnat o petitie online prin care solicita aparitia siluetei lui Kobe Bryant pe sigla NBA. Ca referinta, sigla simbolica nu .

Imagini din interiorul elicopterului. Cum a fost filmat Kobe Bryant, inainte de tragedie. Coincidenta bizara

Au aparut primele imagini din interiorul elicopterului prabusit, accident in urma caruia legendarul baschetbalist Kobe Bryant si-a pierdut viata, alaturi de fiica lui si de alte sapte persoane. Imaginile ai fost surprinse de un alt pasager, cu doar cateva zile inainte de producerea tragediei. Imagini din interiorul elicopterului in care s-a aflat Kobe Bryant Materialul .

Vaduva lui Kobe Bryant, complet distrusa dupa ce si-a pierdut sotul si fiica. Imaginea facuta publica e sfasietoare!

Sotia legendarului baschetbalist Kobe Bryant, care a murit duminica intr-un accident de elicopter, impreuna cu fiica sa, a postat un mesaj emotionant pe Instagram, in care le multumeste milioanelor de oameni care i-au fost alaturi in zilele care au urmat tragediei.

Primul mesaj al sotiei lui Kobe Bryant: Kobe si Gigi au fost binecuvantarile noastre frumoase luate dintre noi prea curand

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a postat, joi, primul mesaj pe retelele de socializare dupa accidentul de elicopter de la sfarsitul saptamanii trecute, in care si-a pierdut sotul si una dintre fiice.

Primul mesaj al sotiei lui Kobe Bryant dupa tragedia de duminica: Este imposibil sa imi imaginez viata fara ei

Sotia lui Kobe Bryant, Vanessa, a postat, joi, primul mesaj pe retelele de socializare dupa accidentul de elicopter de la sfarsitul saptamanii trecute, in care si-a pierdut sotul si una dintre fiice.

Trupul neinsufletit al lui Kobe Bryant nu a fost inca recuperat de la locul accidentului

Pentru ca elicopterul privat in care si-a pierdut viata Kobe Bryant s-a prabusit intr-o zona deluroasa, greu accesibila, trupul lui neinsufletit nu a fost inca recuperat de la locul accidentului.

COINCIDENTA STRANIE! Acordul secret dintre KOBE BRYANT si sotia lui. NU O SA iTI VINA SA CREZI!

O lume intreaga l-a regretat in ultimele zile pe baschetbalistul Kobe Bryant. Acesta si-a pierdut viata in urma unui accident aviatic, alaturi de fiica sa.

A fost identificat trupul neinsufletit al lui Kobe Bryant

Experti legisti deplasati la locul accidentului de elicopter in care si-au pierdut viata noua persoane au identificat trupul neinsufletit al legendarului baschetbalist american Kobe Bryant.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )