Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce a facut sotia lui Sebastian Ghita la cateva minute dupa ce acesta a fost capturat!

Antena3 Antena3,
Ce a facut sotia lui Sebastian Ghita la cateva minute dupa ce acesta a fost capturat!

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, in acest moment fiind in custodia politistilor sarbi. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era. continuă pe Antena3

VIDEO Sotia lui Sebastian Ghita a parasit in graba vila de lux din Ploiesti la cateva ore dupa ce sotul sau a fost capturat

La resedinta oficiala a familiei fostului deputat Sebastian Ghita a fost agitatie mare in orele care au urmat capturarii fugarului urmarit prin Interpol pe o strada din Belgrad. Sotia mogulului IT, Madalina Ghita, a parasit domiciliul la volanul unui bolid de lux, in jurul orelor 9. 00 dimineata.

Fostul deputat fugar Sebastian Ghita, retinut la Belgrad, dupa ce s-a legitimat cu acte false. Sustinea ca este sloven. Carmen Dan lauda Politia Romana, desi mogulul a fost prins abia dupa patru luni. Cand va putea fi extradat

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad Sebastian Ghita a fost prins si retinut azi-noapte in Belgrad. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata de Politia Romana. In momentul in care a fost gasit, Sebatian Ghita s-a legitimat cu documente false, cu insemne ale unui stat din uniunea Europeana.

Sebastian Ghita a fost retinut la Belgrad

ACTUALIZARE Dan Andronic: Nu m-am intalnit cu Ghita la Belgrad Jurnalistul Dan Andronic, despre care au aparut informatii in presa ca s-ar fi intalnit cu Sebastian Ghita in Serbia, a negat, din nou, acest lucru, dupa prinderea fostului deputat. Dan Andronic se intreaba pe Facebook daca Ghita a fost prins sau s-a lasat prins . Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, potrivit Politiei Romane. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era impreuna cu fratele sau in momentul capturarii. Aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura aproximativ o luna, in conditiile in care Romania nu are un acord de extradare cu Serbia, au declarat, vineri, surse judiciare, pentru News. ro. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a precizat, la Digi 24, ca procedurile de extradare vor incepe abia dupa ce autoritatile sarbe vor solutiona dosarul penal deschis lui Ghita pentru ca a prezentat acte false. Ministrul de Interne a adaugat ca politistii romani se vor deplasa in Serbia pentru a-l aduce pe Sebastian Ghita in tara dupa ce se vor finaliza procedurile de extradare.

100 de minute: in ce conditii poate refuza Serbia extradarea lui Sebastian Ghita

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost prins de politistii sarbi, dupa cum a anuntat ministrul de interne Carmen Dan, in exclusivitate pentru Antena 3. Autoritatile romane vor merge dupa el abia dupa.

Prima reactie a sotiei lui Sebastian Ghita

Sotia fostului deputat Sebastian Ghita, care a fost localizat si prins in timpul noptii de joi spre vineri, nu a facut niciun fel de declaratii la iesirea din imobilul pe care il detine in.

Primele reactii ale familiei si vecinilor fugarului Sebastian Ghita, dupa aflarea vestii retinerii lui in Serbia: Nu l-a judecat nimeni, de ce e alergat asa?

Sotia fostului deputat Sebastian Ghita a refuzat sa faca declaratii cu privire la vestea gasirii si retinerii mogulului IT in Belgrad.

100 de minute: Legaturile explozive ale lui Sebastian Ghita. De ce grei este legat si pe cine poate scufunda

Andreea Sava a prezentat in emisiunea 100 de minute, ce oameni politici se afla pe lista scurta a lui Sebastian Ghita si pe care fostul deputat poate sa-i scufunde odata cu el. Laura Codruta Kovesi,.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa retinerea lui Sebastian Ghita: Toti ne-am fi dorit sa fi continuat sa vorbeasca. Sper ca o va face dupa ce vine in tara

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la un post de televiziune, ca nu se astepta ca Sebastian Ghita sa fie atat de imprudent si cea mai mare greseala pe care acesta a facut-o a fost sa mearga fratele sau la el, iar acest lucru i-a fost fatal.

Exces de putere: Sebastian Ghita, megacontract in Serbia chiar cu frontiera

Adriana Dutulescu a enumerat, la emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, cateva dintre legaturile fostului deputat Sebastian Ghita cu Serbia, atat la nivel contractual, cat si la nivelul.

BREAKING NEWS. Fostul deputat fugar Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad. Politia Romana: Mogulul a prezentat, pentru legitimare, documente false. Acesta a pretins ca este sloven. Cand va putea fi adus in tara

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad Sebastian Ghita a fost prins si retinut azi-noapte in Belgrad. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata de Politia Romana. In momentul in care a fost gasit, Sebatian Ghita s-a legitimat cu documente false, cu insemne ale unui stat din uniunea Europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )