Libnet.ro
UNICEF

06:45

Familia regala a Spaniei, intr-o vizita oficiala in Marea Britanie. Regele Felipe VI, despre Gibraltar: Sper ca vom gasi solutia acceptabila pentru toti

România Liberă România Liberă,
Familia regala a Spaniei, intr-o vizita oficiala in Marea Britanie. Regele Felipe VI, despre Gibraltar: Sper ca vom gasi solutia acceptabila pentru toti

Familia regala a Spaniei se afla intr-o vizita oficiala de trei zile in Marea Britanie, unde au fost intampinati de Regina Elisabeta a II-a, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Sky News: Donald Trump ar urma sa efectueze o vizita in Marea Britanie, anul viitor

Presedintele american Donald Trump ar urma sa viziteze Marea Britanie in anul 2018. Cu toate acestea, liderul de la Washington ar urma sa efectueze o vizita neoficiala inainte de aceasta data.

VIZITA ISTORICA: Britanicii au pus COVORUL ROSU pentru familia regala din Spania (VIDEO, FOTO)

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei si regina Letitia au sosit marti seara la Londra pentru prima lor vizita oficiala in Marea Britanie, care va dura trei zile. Miercuri au fost primiti de Regina Elizaneth s.

Vizita de stat a presedintelui Donald Trump in Marea Britanie ar urma sa aiba loc anul viitor

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, ar urma sa efectueze anul viitor o vizita de stat extrem de controversata in Marea Britanie, dupa ce a acceptat din luna ianuarie invitatia reginei Elisabeta a II-a, potrivit jurnalistilor BBC.

Donald Trump va merge abia la anul in Marea Britanie

Donald Trump va vizita Marea Britanie anul viitor a declarat marti un inalt functionar guvernamental pentru Sky News, infirmand asteptarile ca presedintele SUA va merge la Londra anul acesta, potrivit Reuters.

Regele Mihai, singurul monarh care atinge in timpul vietii 90 de ani de la incoronare. Familia Regala sarbatoreste la Castelul Peles

Se implinesc 90 de ani de la incoronarea Regelui Mihai. Familia Regala sarbatoreste evenimentul la Castelul Peles, alaturi de sute de personalitati. Niciun alt monarh nu a mai atins, in timpul.

Dragnea, vizita oficiala in Israel

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, incepe astazi o vizita oficiala in Israel, in cursul careia se va intalni cu presedintele Knesset-ului si cu alti inalti demnitari ai statului, care nu sunt specificati, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Negociatorul sef pentru Brexit, Michel Barnier:Curtea Europeana de Justitie ar trebui sa fie garantul final al drepturilor imigrantilor in Marea Britanie

Negociatorul principal al Uniunii Europene pentru Brexit , Michel Barnier, a declarat ca exista multe diferente opinie cu Marea Britanie in privinta drepturilor cetatenilor, inclusiv asupra rolului instantei UE, problema care trebuia sa fie solutionata inainte de inceperea discutiilor cu privire la o intelegere comerciala, relateaza Reuters. Potrivit lui Barnier, doar Curtea Europeana ar putea garanta aceleasi drepturi expatilor din Marea Britanie.

Marea Britanie nu va plati niciun ban mai mult decat este necesar pentru iesirea din UE

Ministrul pentru Brexit, Steve Baker, a declarat ca Marea Britanie nu va plati Uniunii Europene niciun ban mai mult decat are nevoie ca parte a acordului,potrivit PressTV. UE a cerut zeci de miliarde de euro Angliei ca parte a proiectului de lege Brexit, inainte ca Bruxelles sa inceapa discutiile vizand un acord de liber schimb cu Londra.

Zborurile dintre UE si Marea Britanie, ANULATE dupa Brexit? Va fi un SUICID economic. Va fi un DEZASTRU

Presedintele companiei aeriene low-cost RyanAir a declarat ca zborurile dintre Marea Britanie si UEar putea fi anulate dupa Brexit, potrivit Stirile Pro TV. Michael O'Leary a facut declaratia marti.

Marea Britanie trebuie sa accepte factura pentru Brexit

Michel Barnier, negociatorul sef al Brexit al UE, a declarat ca discutiile despre Brexit nu vor inregistra niciun progres daca Marea Britanie nu accepta ca o tranzactie pentru iesire implica o plata substantiala pentru bloc, potrivit The Financial Times.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )