Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sky News: Donald Trump ar urma sa efectueze o vizita in Marea Britanie, anul viitor

România Liberă România Liberă,
Sky News: Donald Trump ar urma sa efectueze o vizita in Marea Britanie, anul viitor

Presedintele american Donald Trump ar urma sa viziteze Marea Britanie in anul 2018. Cu toate acestea, liderul de la Washington ar urma sa efectueze o vizita neoficiala inainte de aceasta data. continuă pe România Liberă

Donald Trump va merge abia la anul in Marea Britanie

Donald Trump va vizita Marea Britanie anul viitor a declarat marti un inalt functionar guvernamental pentru Sky News, infirmand asteptarile ca presedintele SUA va merge la Londra anul acesta, potrivit Reuters.

Vizita de stat a presedintelui Donald Trump in Marea Britanie ar urma sa aiba loc anul viitor

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, ar urma sa efectueze anul viitor o vizita de stat extrem de controversata in Marea Britanie, dupa ce a acceptat din luna ianuarie invitatia reginei Elisabeta a II-a, potrivit jurnalistilor BBC.

Mobilizare impresionanta la Paris pentru Ziua Nationala a Frantei si vizita lui Donald Trump

Sub spectrul amenintarii teroriste, aproximativ 11. 000 de politisti si jandarmi vor supraveghea vineri, 14 iulie, traditionalele festivitati de la Paris prilejuite de Ziua Nationala a Frantei. Oaspetele de onoare al noului presedinte francez Emmanuel Macron va fi omologul sau american Donald Trump, asteptat maine la Paris.

Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari ieri, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, transmit agentiile AFP si DPA.

Donald Trump spune ca nu a discutat cu Vladimir Putin despre sanctiunile impuse Rusiei: Nimic nu se va face inainte ca problema ucraineana si cea siriana sa fie rezolvate

Presedintele american Donald Trump a scris duminica pe contul sau de Twitter, la intoarcerea din vizita in Europa, ca in timpul intalnirii cu Vladimir Putin nu s-a discutat despre sanctiunile impuse Rusiei, iar nimic nu se va face inainte ca problema ucraineana si cea siriana sa fie rezolvate.

Donald Trump, la intoarcerea din Europa: E timpul sa mergem inainte pentru a lucra constructiv cu Rusia

Presedintele american Donald Trump a scris duminica pe contul sau de Twitter, la intoarcerea din Europa, unde a facut o vizita la Varsovia, apoi a participat la summit-ul G20 de la Hamburg, ca E timpul sa mergem inainte pentru a lucra constructiv cu Rusia.

Donald Trump Jr., mutare surprinzatoare in scandalul privind ingerinta Rusiei in alegerile prezidentiale. A publicat totul in urma cu putin timp!

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui american, a publicat marti preventiv pe Twitter e-mailuri care arata ca a acceptat in vara lui 2016 sa primeasca ajutorul puterii din Rusia pentru eventuala su.

Donald Trump Jr. sustine ca nu i-a spus nimic tatalui sau despre intalnirea cu o avocata rusa

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui american, a dat asigurari, marti, intr-un interviu acordat Fox News, ca nu i-a spus tatalui sau despre intalnirea pe care a avut-o cu o avocata rusa care ii fusese prezentata ca detinatoare a unor informatii compromitatoare despre Hillary Clinton, contracandidata lui Donald Trump in cursa electorala de anul trecut, relateaza AFP.

VIDEO Avocata rusa Natalia Veselnitskaya sustine ca nu avea informatiile compromitatoare despre Hillary Clinton, pe care le voia Donald Trump Jr.

Avocata Natalia Veselnitskaya, care s-a intalnit in timpul campaniei prezidentiale din SUA cu Donald Trump Jr, a negat ca are vreo legatura cu agentii Kremlinului si insista ca s-a intalnit cu fiul presedintelui american doar pentru a apara interesele clientului ei in legea Magnitsky, ci nu pentru a transmite informatii compromitatoare cu privire la democrata Hillary Clinton, transmite postul NBC News, citat de News. ro.

Donald Trump Jr, Jared Kushner si Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat apropiat Kremlinului in iunie 2016

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr, precum si ginerele sau Jared Kushner, si fostul director de campanie Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat cu legaturi cu Kremlinul, la scurt timp dupa ce Donald Trump si-a asigurat investitura republicana, anul trecut, a relatat New York Times, preluat de Reuters, citeaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )