Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vizita de stat a presedintelui Donald Trump in Marea Britanie ar urma sa aiba loc anul viitor

Adevărul Adevărul,
Vizita de stat a presedintelui Donald Trump in Marea Britanie ar urma sa aiba loc anul viitor

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, ar urma sa efectueze anul viitor o vizita de stat extrem de controversata in Marea Britanie, dupa ce a acceptat din luna ianuarie invitatia reginei Elisabeta a II-a, potrivit jurnalistilor BBC. continuă pe Adevărul

New York Times: Fiul si ginerele presedintelui Donald Trump s-ar fi intalnit cu o avocata din Rusia, dupa ce li s-ar fi promis informatii compromitatoare despre Hillary Clinton

Fiul presedintelui american Donald Trump s-ar fi intalnit cu o avocata din Rusia, in timpul campaniei prezidentiale din 2016, pentru ca i s-ar fi promis informatii compromitatoare despre candidata democrata la presedintie, Hillary Clinton.

Donald Trump se asteapta ca un acord comercial cu Marea Britanie sa fie semnat cat mai curand

Presedintele american, Donald Trump, a declarat ca se asteapta sa ajunga la un acord comercial cu Marea Britanie cat mai curand si a confirmat de asemenea vizita sa la Londra, in urma unor discutii cu premierul britanic, Theresa May, la summitul G20, informeaza CNN News.

Donald Trump va merge abia la anul in Marea Britanie

Donald Trump va vizita Marea Britanie anul viitor a declarat marti un inalt functionar guvernamental pentru Sky News, infirmand asteptarile ca presedintele SUA va merge la Londra anul acesta, potrivit Reuters.

Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari ieri, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, transmit agentiile AFP si DPA.

VIDEO Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari sambata, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, informeaza agentiile AFP si DPA, citate de Agerpres.

Donald Trump Jr., mutare surprinzatoare in scandalul privind ingerinta Rusiei in alegerile prezidentiale. A publicat totul in urma cu putin timp!

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui american, a publicat marti preventiv pe Twitter e-mailuri care arata ca a acceptat in vara lui 2016 sa primeasca ajutorul puterii din Rusia pentru eventuala su.

Donald Trump spune ca nu a discutat cu Vladimir Putin despre sanctiunile impuse Rusiei: Nimic nu se va face inainte ca problema ucraineana si cea siriana sa fie rezolvate

Presedintele american Donald Trump a scris duminica pe contul sau de Twitter, la intoarcerea din vizita in Europa, ca in timpul intalnirii cu Vladimir Putin nu s-a discutat despre sanctiunile impuse Rusiei, iar nimic nu se va face inainte ca problema ucraineana si cea siriana sa fie rezolvate.

Donald Trump, la intoarcerea din Europa: E timpul sa mergem inainte pentru a lucra constructiv cu Rusia

Presedintele american Donald Trump a scris duminica pe contul sau de Twitter, la intoarcerea din Europa, unde a facut o vizita la Varsovia, apoi a participat la summit-ul G20 de la Hamburg, ca E timpul sa mergem inainte pentru a lucra constructiv cu Rusia.

VIDEO Donald Trump Jr. a postat pe Twitter un clip video trucat in care presedintele SUA doboara un avion cu sigla CNN pe el

Un nou clip video trucat, in care personaj principal este Donald Trump, a facut inconjurul lumii, potrivit The Associated Press. Donald Trump Jr. a postat pe contul sau de Twitter un clip in care fata presedintelui SUA este suprapusa peste fata personajului din Top Gun, interpretat de Tom Cruise, in momentul in care acesta doboara un avion de vanatoare rusesc, cu sigla CNN pe el.

Donald Trump Jr. si Jared Kushner s-au intalnit cu un avocat apropiat Kremlinului in iunie 2016

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr. , precum si ginerele sau, Jared Kushner, si fostul director de campanie Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat cu legaturi cu Kremlinul, la scurt timp dupa ce Donald Trump si-a asigurat investitura republicana, anul trecut, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )