Libnet.ro
UNICEF

21:15

Faptul ca A MURIT dupa 72 de ore inseamna ca ne-am facut datoria. Tanar decedat dupa ce a fost operat FARA SUCCES de mai multe ori (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Faptul ca A MURIT dupa 72 de ore inseamna ca ne-am facut datoria. Tanar decedat dupa ce a fost operat FARA SUCCES de mai multe ori (FOTO, VIDEO)

Suspiciuni de neglijenta in serviciu la Spitalul Municipal din Pascani. Un tanar a fost operat de mai multe ori de chirurgii ieseni pentru ca nu reuseau sa identifice sursa sangerarii. Dupa tr. continuă pe B1

Atitudinea cinica a unui manager de spital: Faptul ca a murit dupa 72 de ore inseamna ca ne-am facut datoria

Managerul Spitalului Municipal din Pascani considera ca unitatea medicala pe care o reprezinta a ingrijit cu responsabilitate un pacient operat de mai multe ori de chirurgi pentru ca nu au identificat sursa sangerarii. Dupa trei zile pacientul si-a pierdut viata.

Un copil de 9 ani a murit, dupa ce familia nu i-a mai dat apa si mancare timp de un an

O fetita de noua ani a murit, dupa ce parintii si bunica au infometat-o si insetat-o timp de un an. Cei trei au fost fost arestati de politia din Hawaii si condamnati pentru crima,.

Accident feroviar in Mehedinti. Doua persoane au murit, dupa ce trenul Bucuresti-Budapesta a lovit o masina. Traficul feroviar a fost intrerupt

Traficul feroviar este intrerupt, joi, din cauza coliziunii dintre trenul international IR 72, Bucuresti - Craiova - Timisoara - Budapesta si un autoturism, la trecerea la nivel cu calea ferata de la iesire din statia Garnita, intre Drobeta Turnu Severin si Strehaia, informeaza CFR Calatori.

O fetita de un an a murit dupa ce mama sa a lasat-o timp de 6 ore, intr-o masina aflata in soare

Dijanelle Fowler, in varsta de 25 de ani, a fost arestata dupa ce fetita ei in varsta de un an a decedat. Copila ar fi murit deoarece a fost lasata in masina, timp de sase ore,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )