Libnet.ro
UNICEF

00:07

Farage vrea sa le interzica persoanelor infectate cu HIV sa intrare in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Farage vrea sa le interzica persoanelor infectate cu HIV sa intrare in Marea Britanie

Nigel Farage, liderul partidului populist Ukip, intr-un interviu pentru Newsweek Europe, a declarat ca el vrea ca autoritatile din Marea Britanie sa controleze cantitatea si calitatea oamenilor care vin. Prin calitate, Farage a precizat ca se refera inclusiv la cei care nu au HIV si ca, pentru inceput, ar fi benefic sa fie interzisa intrarea in tara a celor care sunt infectati cu HIV. continuă pe România Liberă

Farage vrea sa le interzica persoanelor infectate cu HIV sa intre in Marea Britanie

Nigel Farage, liderul partidului populist Ukip, intr-un interviu pentru Newsweek Europe, a declarat ca el vrea ca autoritatile din Marea Britanie sa controleze cantitatea si calitatea oamenilor care vin. Prin calitate, Farage a precizat ca se refera inclusiv la cei care nu au HIV si ca, pentru inceput, ar fi benefic sa fie interzisa intrarea in tara a celor care sunt infectati cu HIV.

Un nou nivel de ignoranta. Nigel Farage vrea sa interzica intrarea imigrantilor infectati cu HIV in Marea Britanie

Liderul partidului populist Ukip, Nigel Farage, a fost acuzat in Marea Britanie ca a atins un nou nivel de ignoranta vineri, pentru ca a sugerat ca imigrantii infectati cu HIV ar trebui sa primeasca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )