Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce farmacii din Bucuresti vor avea program non-stop in perioada de Paste 2019 si 1 Mai?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce farmacii din Bucuresti vor avea program non-stop in perioada de Paste 2019 si 1 Mai?

Colegiul Farmacistilor Bucuresti a publicat pe site-ul www. cfbucuresti. ro lista pe sectoare a farmaciilor cu program permanent si semi-permanent din Bucuresti de Paste 2019 si 1 Mai. continuă pe Wall-Street Ro

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada de Paste 2019 si 1 Mai

In perioada 26 aprilie - 1 mai 2019, cu ocazia sarbatorii legale Invierea Domnului Sf. Pasti), noua spitale din Capitala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor asigura asistenta medicala de urgenta.

Esop Consulting: 200.000 de angajati din Bucuresti ar putea avea spatii de birouri mai bune

In Bucuresti, peste 200. 000 de angajati lucreaza in cladiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani si peste 250. 000 de angajati sunt in cladiri de birouri inaugurate in ultimii 10 ani, potrivit unei analize.

Rectorul Universitatii din Bucuresti, profesorul Mircea Dumitru, presedinte al Asociatiei Universitatilor Balcanice

Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, a preluat presedintia Balkan Universities Association BUA) incepand cu luna aprilie, cu ocazia celei de-a V-a conferinte a BUA, desfasurata la Salonic, in Grecia, anunta Agerpres.

Doi tineri din Bucuresti au chemat un Uber sambata seara. Li s-a parut ceva ciudat cu soferul, dar nu erau pregatiti pentru asta. La un moment dat, a reglat oglinzile retrovizoare ca sa ne vada mai bine pe bancheta din spate. Tot drumul s-a uitat la noi

Doi tineri din Bucuresti au avutparte de momente nu tocmai placute in timpul unei curse cu un Uber. Cei doi au chemat masina sambata seara, dar nu se asteptau nicio clipa la ce aveau sa traiasca din.

Greva de la Electrolux Satu Mare: O caravana a sindicalistilor a pornit spre Ambasada Suediei din Bucuresti

O caravana a muncitorilor de la fabrica Electrolux din Satu Mare, aflati in cea de-a opta saptamana de greva, a pornit luni spre Ambasada Suediei din Bucuresti pentru a protesta fata de modul in care sunt tratati angajatii, urmand sa opreasca in fata mai multe magazine care vand produsele companiei, transmite Agerpres.

PROGRAM PROFI PASTE 2019.Programul magazinelor Profi in perioada sarbatorilor pascale

Magazinele PROFI vor avea program special de Paste. Programul mgazinelor PROFI in ziua de.

PROGRAM STB NOAPTEA DE iNVIERE. Cum vor circula mijloacele de transport in comun din Bucuresti de inviere

In perioada sarbatorilor de Paste, transportul public de suprafata gestionat de STB va functiona astfel: in noaptea de inviere, 27/28. 2019, liniile de tramvai 1/10 si 41 vor.

Victimele programului de sterilizare fortata din Japonia vor fi compensate

Japonia a adoptat miercuri o lege pentru compensarea zecilor de mii de oameni supusi la interventii de sterilizare, de multe ori fara consimtamant, in cadrul unui program guvernamental care avea ca scop prevenirea nasterii unor descendenti inferiori si care a fost in vigoare pana in 1996, scrie Rueters.

Victimele programului de sterilizare fortata din Japonia vor primi sume compensatorii

Japonia a adoptat miercuri o lege pentru acordarea unor sume compensatorii zecilor de mii de oameni supusi la interventii de sterilizare, de multe ori fara consimtamant, in cadrul unui program guvernamental care avea ca scop prevenirea nasterii unor descendenti inferiori si care a fost in vigoare pana in 1996, scrie Rueters.

HOROSCOP saptamana 22 - 28 aprilie. Zodiile care vor avea zile de cosmar

HOROSCOP Saptamana nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP GEMENI- Esti destul de critica si nu ai deloc cuvinte de lauda la adresa ta. Incepe o perioada ciudata pentru tine si apar.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )