Libnet.ro
UNICEF

10:30

Faze tari: Cea mai dificila trecere la ora de iarna. Le ia 5 ore sa schimbe ceasul; Imaginile surprinse de Google Maps in Romania au uimit tot pamantul!; Cum arata barbatul care nu a putut sa-si piarda virginitatea pana nu si-a scos-o la licitatie pe int

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cea mai dificila trecere la ora de iarna. Le ia 5 ore sa schimbe ceasul; Imaginile surprinse de Google Maps in Romania au uimit tot pamantul!; Cum arata barbatul care nu a putut sa-si piarda virginitatea pana nu si-a scos-o la licitatie pe int

Cel mai inalt barbat din lume si-a gasit jumatatea. Duminica, 27 octombrie 2013, a fost cea mai fericita zi pentru Sultan Kosen, un fermier din Turcia care poarta cu mandrie titlul de cel mai inalt om de pe planeta. Desi are o inaltime de 2 metri 51 de cm, el si-a gasit jumatatea in Merve Dibo, logodnica sa de doar 1 metru 75 de centimetri. Poftiti in cea mai inalta cladire din lume! Burj Khalifa, de 829 de metri, si-a deschis portile pentru toti curiosii. Noi avem Casa Poporului, altii au constructii care ating norii. Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, si-a deschis portile pentru cei care viseaza sa se scalde in lux. continuă pe Hotnews

in aceasta noapte, trecem la ora de iarna. Duminica va fi ziua cea mai lunga din an

Romania trece la ora de iarna in aceasta noapte, astfel ca ziua de maine va fi, asadar, cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore. in aceasta noapte, ora 4. 00 devine ora 3. 00, asadar, dormim cu o ora in plus.

Trecem la ora oficiala de iarna: duminica va fi cea mai lunga zi din an

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4. 00 urmand sa devina ora 3. 00, iar ziua de 27 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lunga din an, scrie Mediafax .

27 octombrie, cea mai lunga zi din an. Dam ceasurile inapoi cu o ora in noaptea de sambata spre duminica

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4. 00 urmand sa devina ora 3. 00, iar ziua de 27 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lunga din an.

E PRAPAD in Marea Britanie si Franta. Cea mai puternica FURTUNA din ultimele decenii a lovit puternic cele doua tari

Marea Britanie si nord-vestul Frantei se confrunta, la aceasta ora, cu cea mai puternica furtuna formata in estul Oceanului Atlantic in ultimele decenii. Rafalele de vant ajung la 130 kilometri pe ora iar.

La noapte dam ceasurile inapoi, iar duminica devine cea mai lunga zi din an

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4. 00 urmand sa devina ora 3. Duminica va fi cea mai lunga zi din an.

Marea Britanie si Franta, afectate de cea mai puternica furtuna din ultimii 10 ani.

Marea Britanie s-a confruntat, luni dimineata, cu cea mai grava furtuna din ultimii zece ani. Un copil a fost dat disparut in Sussex sud), iar in Franta aproximativ 10. 000 de persoane au ramas fara curent electric in Bretania vest), transmite Mediafax. Furtuna a lasat fara electricitate peste 10. 000 de persoane in Bretania si a fost insotita de rafale de vant ce sufla cu pana la 133 de kilometri pe ora in insula Ouessant. Furtuna ar urma sa se indrepte catre nord-vestul Frantei, unde .

Cea mai mare placinta de dovleac, preparata in Capitala

Cea mai mare placinta de dovleac a fost preparata, astazi, in Parcul National din Capitala. Placinta, lunga de peste 10 metri si cu o greutate de aproximativ jumatate de tona, concureaza cu lunga lista de recorduri bucurestene.

Analize gratuite: depisteaza cea mai frecventa tulburare de ritm cardiac

Aproximativ 200. 000 de romani sufera de fibrilatie atriala, cea mai frecventa tulburare de ritm cardiac, arata cele mai noi estimari. Multi dintre acestia, insa, nu stiu ca au boala, nefiind diagnosticati, atrag atentia specialistii cu ocazia lansarii campaniei Spune ce ai pe inima!.

Romania, cea mai buna pozitionare de pana acum in topul tehnologic Deloitte CE Technology Fast 50

Romania are anul acesta cea mai buna pozitionare de pana acum in clasamentul de tehnologie Deloitte Fast 50, realizat in zona Europei Centrale si de Est, tara noastra ocupand primul loc in categoriile Fast 50 si Rising Stars si locul al treilea pe.

BitDefender, cea mai listata societate romaneasca. Cand isi va scoate Talpes compania in lumina reflectoarelor?

BitDefender, una dintre cele mai cunoscute marci romanesti la nivel global, a fost in ultimii ani si cea mai listata companie locala pe bursa. Florin Talpes, proprietarul business-ului care anul trecut a depasit 36 mil. euro, s-a declarat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )