Libnet.ro
UNICEF

05:00

FBI: Grupul Anonymous acceseaza de aproape un an sistemele unor agentii guvernamentale din Statele Unite

B1 B1,
FBI: Grupul Anonymous acceseaza de aproape un an sistemele unor agentii guvernamentale din Statele Unite

Hackeri din grupul Anonymous acceseaza de aproximativ un an retelele unor agentii guvernamentale din Statele Unite, sustragand informatii sensibile, a anuntat Biroul Federal de Investigatii FBI), citat de. continuă pe B1

Hackeri din grupul Anonymous acceseaza de circa un an sistemele unor agentii guvernamentale ...

Hackeri din grupul Anonymous acceseaza de aproximativ un an retelele unor agentii guvernamentale din Statele Unite, sustragand informatii sensibile, anunta Biroul Federal de Investigatii FBI), transmite mediafax care citeaza agentia Reuters. Potrivit unui document al FBI citat de Reuters, hackerii au exploatat o defectiune a unui soft Adobe pentru a lansa o serie de atacuri informatice incepand din decembrie 2012. Este vorba de o problema de amploare care trebuie abordata, atrage atentia .

Hackeri Anonymous acceseaza de circa un an sistemele unor agentii guvernamentale din SUA

Hackeri din grupul Anonymous acceseaza de aproximativ un an retelele unor agentii guvernamentale din Statele Unite, sustragand informatii sensibile, anunta Biroul Federal de Investigatii FBI).

Hackerii Anonymous au acces la retelele unor agentii guvernamentale americane

Hackeri din grupul Anonymous acceseaza de aproximativ un an retelele unor agentii guvernamentale din Statele Unite, sustragand informatii sensibile, anunta Biroul Federal de Investigatii FBI), conform.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )