Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fed Cup: Program, ore si detalii Romania - Serbia

Online Sport Online Sport,
Fed Cup: Program, ore si detalii Romania - Serbia

Echipa de Fed Cup a Romaniei, formata din Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Begu si condusa de capitanul nejucator Alina Cercel Tecsor, intalneste Serbia in cadrul play-off-ului Grupei Mondiale II din Fed Cup. Iata programul. continuă pe Online Sport

Fed Cup: Program, ore si detalii Romania - Serbia

Echipa de Fed Cup a Romaniei, formata din Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Begu si condusa de capitanul nejucator Alina Cercel Tecsor, intalneste Serbia in cadrul play-off-ului Grupei Mondiale II din Fed Cup. Iata programul.

MINUT cu MINUT Conferinta de presa echipa Romaniei de Fed Cup

Onlinesport. ro a transmis live text conferinta de presa oficiala a echipei de Fed Cup a Romaniei inaintea confruntarii cu Serbia din barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala II. Meciurile de sambata si duminica vor fi de asemenea in direct pe Onlinesport.

LIVE Conferinta de presa echipa Romaniei de Fed Cup

Onlinesport. ro transmite live text conferinta de presa oficiala a echipei de Fed Cup a Romaniei inaintea confruntarii cu Serbia din barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala II. Meciurile de sambata si duminica vor fi de asemenea in direct pe Onlinesport.

Azi LIVE Conferinta de presa echipa Romaniei de Fed Cup (10:45)

Onlinesport. ro transmite live text conferinta de presa oficiala a echipei de Fed Cup a Romaniei inaintea confruntarii cu Serbia din barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala II. Meciurile de sambata si duminica vor fi de asemenea in direct pe Onlinesport.

LIVE FED CUP Romania - Serbia

Detalii live de la meciul de tenis Romania - Serbia din Fed Cup. Partidele se joaca pe 19 si 20 aprilie, de la ora 12:00, cotand pentru play-off-ul Grupei Mondiale II din Fed Cup. Invingaroarea va accede in Grupa Mondiala II.

Monica Niculescu spera ca echipa de Fed Cup a Romaniei va termina cu 3-0 in partida cu Serbia

Monica Niculescu s-a declarat constienta de faptul ca partida echipei de Fed Cup a Romaniei cu Serbia va fi una dificila, dar spera intr-o victorie cu 3-0. Va fi un meci dificil, sansele sunt egale. Ma bucur.

TENIS Conferinta Romaniei inainte de confruntarea cu Serbia, de la Fed Cup

Echipa Romaniei care va infrunta Serbia in acest weekend, la Fed Cup, a sustinut joi o conferinta de presa. Astfel, Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Begu si capitanul nejucator Alina Tecsor au vorbit despre evenimentul care se va disputa in Bucuresti.

POSTER Romania, echipa de Fed Cup

Acestea sunt fetele care joaca pentru Romania in Play-Off-ului Grupei Mondiale II din Fed Cup. contra Serbiei, pe 19 si 20 aprilie. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Begu, alaturi de capitanul nejucator Alina Cercel Tecsor. Acestea sunt fetele care joaca pentru Romania in Play-Off-ului Grupei Mondiale II din Fed Cup. contra Serbiei, pe 19 s 20 aprilie. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Begu, alaturi de capitanul nejucator Alina Cercel Tecsor. - See more at: http://www. onlinesport. ro/tenis/fed-cup/poster-romania-echipa-de-fed-cup-p-312/sthash. LXDukWjD. dpuf Acestea sunt fetele care joaca pentru Romania in Play-Off-ului Grupei Mondiale II din Fed Cup. contra Serbiei, pe 19 s 20 aprilie. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Irina Begu, alaturi de capitanul nejucator Alina Cercel Tecsor. - See more at: http://www. onlinesport. ro/tenis/fed-cup/poster-romania-echipa-de-fed-cup-p-312/sthash. LXDukWjD. dpuf .

TENIS Romania pregateste confruntarea cu Serbia, din Fed Cup. Simona Halep: Nu cred ca vom putea castiga cu 3-0

Romania se va duela cu Serbia in Fed Cup, meciurile fiind programate pe 19 si 20 aprilie, la Arenele BNR din Bucuresti. in prima zi se vor disputa primele doua meciuri de simplu, iar in ziua urmatoare vor fi celelalte doua partide de simplu si confruntarea de la dublu.

AZI LIVE Tragerea la sorti a intalnirii Romania - Serbia (13:00)

Vineri, de la ora 13:00, are loc tragerea la sorti a meciurilor din intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Serbia. Spre deosebire de partidele anterioare, Romania - Serbia se va juca pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Simona Halep a declarat ca spera sa aduca doua puncte din cele doua meciuri ale ei de simplu. Onlinesport. ro transmite vineri, de la ora 13:00, tragerea la sorti a meciurilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )