Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fed Cup: Romania s-a calificat intre cele mai bune 8 echipe din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fed Cup: Romania s-a calificat intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup. continuă pe Ziarul Bursa

Alexandra Dulgheru a invins-o pe Francoise Abanda: Romania s-a calificat intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat doua ore si 11 minute, informeaza Mediafax. Astfel Romania s-a calificat.

Fed Cup. Romania s-a calificat in Grupa Mondiala! Canada, invinsa cu 3-1. Dulgheru si Mitu, decisive

Fed Cup 2015. Echipa Romaniei de Fed Cup s-a calificat pentru prima data din 1992 in Grupa Mondiala, acolo unde va juca intre primele 8 echipe ale lumii, in 2016. Romancele s-au impus, la Montreal, cu scorul general de 3-1.

Fed Cup: Romania s-a calificat dupa 34 de ani intre cele mai bune 8 echipe din lume, dupa ce Alexandra Dulgheru a adus punctul victoriei in intalnirea cu Canada

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup. Dulgheru s-a impus, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat doua ore si 11 minute.

Fed Cup Romania - Canada 3-2. Selfieuri, petrecere cu bere si ciocolata

Romania a batut Canada cu 3-2 si s-a calificat in Grupa Mondiala a Fed Cup. Cele trei puncte au fost realizare de Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu.

UPDATE Fed Cup. Romania, in Grupa Mondiala, dupa eliminarea Canadei, scor 3-2. Dulgheru si Mitu, decisive

Fed Cup 2015. Romania s-a impus cu scorul de final de 3-2 in fata Canadei, dupa ce s-a disputat si partida de dublu. Tricolorele vor evolua, in 2016, intre primele 8 echipe ale lumii, dupa o pauza de 23 de ani.

Fed Cup: Romania Canada 3-2. Cum a fost Alexandra Dulgheru salvata de Nadal

Alexandra Dalgheru a castigat ambele meciuri de simplu din Fed Cup si a ajutat Romania sa revina in Grupa Mondiala dupa 23 de ani. insa putina lume stie ca cea poreclita Piti a trecut printr-un moment de cumpana.

Fed Cup Romania - Canada 3-2. Aroganta se plateste, Eugenie Bouchard si-a pus in cap si canadienii: E snobism ce a facut

Jucatoarea canadiana Eugenie Bouchard a refuzat sa-i stranga mana Alexandrei Dulgheru, dupa tragerea la sorti pentru intalnirea Canada-Romania din Fed Cup, numarul 7 WTA explicand ca nu are nici cu sportiva romana, dar nu crede in ideea de a ura succes inainte de meci.

FED Cup Canada - Romania. Blonda sau lipsita de bun-simt? Gest uluitor al canadiancei Bouchard la adresa unei jucatoare din echipa noastra

Partida de FED Cup Canada - Romania se va disputa astazi si maine la Montreal, primele meciuri fiind programate diseara de la ora 20. 00, in direct la Dolcesport.

Ponta: Felicitari jucatoarelor noastre de tenis care au calificat Romania in Grupa Mondiala a Fed Cup

Premierul Victor Ponta le-a felicitat, luni, pe jucatoarele romane de tenis dupa ce acestea s-au calificat in Grupa Mondiala Fed Cup. Felicitari jucatoarelor noastre de tenis care au calificat Romania in.

Fed Cup Drumul spre Grupa Mondiala: Simona Halep si Irina Begu, cele mai multe meciuri pentru Romania

Echipa Romaniei a inceput anevoiosul drum catre Grupa Mondiala a Cupei Federatiei in februarie 2014, la Budapesta, cu partidele din Grupa I Euro-africana, castigand de atunci sapte intalniri la rand, in urma carora jucatoarele tricolore au obtinut calificarea intre cele mai bune opt echipe din lume. Sportivele romane au disputat in aceasta perioada 20 de partide de simplu si patru de dublu, fara a lua in considerare doua meciuri de dublu, care s-au incheiat dupa cinci ghemuri, respectiv unul si care nu au influentat rezultatul final al intalnirilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )