Libnet.ro
UNICEF

17:16

Fedor a ajuns pe Statia Spatiala Internationala: gestul neobisnuit facut de robotul umanoid rus

Playtech Playtech,
Fedor a ajuns pe Statia Spatiala Internationala: gestul neobisnuit facut de robotul umanoid rus

Rusii se chinuie de ceva timp sa trimita un robot pe Statia Spatiala Internationala sau ISS. Numele robotului umanoid este Fedor si tocmai a aterizat. Au fost necesare doua tentative. continuă pe Playtech

Faze tari: Robotul umanoid rusesc Fedor a ajuns pe Statia Spatiala Internationala si a cerut scuze pentru intarziere; Avionul prin care Ceausescu voia independenta

A intrat intr-un fast-food si a inceput sa arunce cu obiecte in angajati. Ce a deranjat-o. Caz socant in Indonezia. Medicii au refuzat sa castreze un pedofil condamnat la 12 de ani de inchisoare.

VIDEO Naveta spatiala, cu primul robot umanoid rusesc la bord, a reusit sa se conecteze la Statia Spatiala Internationala, la a doua incercare

A doua incercare s-a incheiat cu bine: Naveta Soyuz, care a transportat primul robot umanoid trimis de Rusia in spatiu, Fedor, a reusit sa se conecteze marti cu succes la Statia Spatiala Internationala, dupa ce prima incercare a esuat in weekend, relateaza AFP.

O capsula Dragon a revenit pe Terra dupa ce s-a desprins de Statia Spatiala Internationala

O capsula Dragon, fabricata de compania SpaceX, a revenit pe Terra dupa ce s-a desprins cu succes de Statia Spatiala Internationala marti, aducand la sol numeroase echipamente si mostre stiintifice,.

Cat de bun e internetul de la Statia Spatiala Internationala fata de cel de la tine de acasa

O conexiune buna la internet este foarte importanta pentru cei mai multi dintre noi si ai putea sa stai mai bine decat Statia Spatiala Internationala. in Romania, o ducem bine la.

Prima infractiune comisa in spatiu? Ce acuzatii sunt aduse unui astronaut de pe Statia Spatiala

NASA investigheaza acuzatia potrivit careia o femeie astronaut a accesat, in timp ce se afla pe Statia Spatiala Internationala ISS), contul bancar al partenerei legale de care s-a despartit, posibil prima infractiune comisa din spatiu, scriu New York Times si CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )