Libnet.ro
UNICEF

12:01

Felix Rache, despre controlul ASF la ASTRA: Trebuie sa continue

Antena3 Antena3,
Felix Rache, despre controlul ASF la ASTRA: Trebuie sa continue

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica, Felix Rache, a vorbit, marti, la Previziunile Zilei, despre urmarirea penala a sefului ASF. Daca domnul Basescu face asa de rau cand ASF-ul ii deranj. continuă pe Antena3

MApN primeste Vila Covasna. Ce spune Felix Rache despre vila dictatorului din Romania

Vila Covasna a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat, locuinta preferata de vacanta a presedintelui Traian Basescu, trece in administrarea Ministerului Apararii. Realizatorul Deziluzia optica, Felix.

Razboiul ASF-Astra continua. ASF solicita actionarilor companiei ASTRA sa inceteze demersurile de defaimare/ Orice declaratie a actionarilor ASTRA reprezinta doar punctul lor de vedere si nu pozitia administratorului special

ASF respinge cu fermitate acuzatiile actionarilor companiei ASTRA privind nelegalitatea, depasirea prerogativelor stabilite prin lege si abuzul in cazul deschiderii procedurii de redresare financiara, a numirii administratorului special KPMG Advisory si a suspendarii nelegale a drepturilor actionarului majoritar al societatii ASTRA, se arata intr-un comunicat remis marti de ASF. Comunicatul atribuit societatii ASTRA, din data de 24. 2014, denatureaza premizele deciziei perfect legale de deschidere a procedurii de redresare financiara prin administrare speciala pentru societatea ASTRA.

INCOME. Rusanu, despre angajatii ASF: Vom face evaluari pentru toti salariatii. Vor ramane doua treimi

Dan Radu Rusanu, presedintele ASF, a explicat, in emisiunea Income, la Antena 3, situatia salariatilor si nepotismului de la institutia pe care o conduce. Pana in mai 2013, cand facem un an de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )