Libnet.ro
UNICEF

23:15

Femeia care apare in The Sun asambland jucarii alaturi de copiii ei spune ca este o inscenare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Femeia care apare in The Sun asambland jucarii alaturi de copiii ei spune ca este o inscenare

Timea Jurj, femeia din Satu Mare despre care publicatia britanica The Sun a scris ca isi foloseste copiii ca sa asambleze jucarii din oua Kinder, a declarat ca totul este o inscenare si ca i s-ar fi promis ca sotul sau va primi un loc de munca in Marea Britanie. continuă pe Ziarul Bursa

DIICOT face verificari in cazul reportajului The Sun privind copiii folositi de parinti la asamblarea jucariilor. Femeia care apare in reportaj sustine ca materialul este o inscenare

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) face verificari in cazul informatiilor din reportajul realizat de publicatia britanica The Sun in care apare o familie dintr-o localitate satmareana care si-ar folosi copiii, pana la 13 ore pe zi, pentru a asambla jucarii alaturi de parinti, anunta News. ro, citand surse judiciare. Mama copiilor din reportaj a declarat, marti, la Digi 24, ca materialul The Sun este o inscenare.

Un reportaj The Sun prezinta copii romani de 6 ani care muncesc cate 13 ore pe zi la asamblarea de jucarii pentru un mare producator de ciocolata. Mama copiilor sustine ca este o inscenare

Inspectoratul Teritorial de Munca Satu Mare, Politia si Directia de Sanatate Publica au anuntat ca vor face verificari dupa ce publicatia britanica The Sun a realizat un reportaj care prezinta copii romani de 6 ani muncind, alaturi de parintii lor, in propria locuinta, cate 13 ore pe zi la asamblarea de jucarii pentru un mare producator de ciocolata, anunta Antena 3. Scandalul privind exploatarea prin munca a minorilor romani proveniti din familii sarace vizeaza doua firme care au contracte cu gigantul industriei dulciurilor Ferrero. UPDATE: Mama copiilor din reportaj a declarat, la Digi 24, ca materialul The Sun este o inscenare. Ea spune ca nu a inteles toate intrebarile in engleza, iar cei doi copii ai ei merg la scoala si nu lucreaza 13 ore pe zi. Femeia sustine ca raspunsurile sale si ale familiei au fost modificate de jurnalistii britanici si ca acestia i-au promis sotului sau un loc de munca in Anglia.

E o inscenare: Mama copiilor sclavi din Carei admite ca reportajul The Sun nu este real. Femeia sutine ca multe dintre raspunsurile date au fost modificate de jurnalistii britanici (VIDEO)

Romania este din nou batjocorita intr-o publicatie britanica. Tabloidul The Sun a realizat un reportaj controversat in tara noastra in care prezinta minori care lucreaza cate 13 ore.

DIICOT face verificari in cazul articolului The Sun privind copiii folositi la ambalarea jucariilor

ACTUALIZARE 19:39 Ferrero Rocher: Am inceput imediat o ancheta pentru a stabili de urgenta care sunt faptele Compania Ferrero Rocher, care produce ouale Kinder, a reactionat dupa reportajul The Sun si s-a declarat ingrijorata de practicile inacceptabile privind activitatea unuia dintre furnizorii companiei, precizand ca a demarat o ancheta pentru a stabili de urgenta care sunt faptele. *ACTUALIZARE 18:19 Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) face verificari in cazul informatiilor din articolul cotidianului britanic The Sun privind familia din judetul Satu Mare care si-ar folosi copiii, pana la 13 ore pe zi, la ambalarea jucariilor din ouale Kinder, scrie News. ro, citand surse judiciare.

Ancheta pentru trafic de minori in cazul informatiilor din The Sun, privind familia care si-ar folosi copiii la ambalarea jucariilor din ouale Kinder

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a inceput urmarirea penala in rem pentru infractiunea de trafic de minori in cazul informatiilor din articolul cotidianului britanic The Sun privind familia din judetul Satu Mare care si-ar folosi copiii la ambalarea jucariilor din ouale Kinder.

Reactia companiei producatoare de oua de ciocolata Kinder la reportajul publicatiei The Sun: Suntem ingroziti si foarte ingrijorati

Compania care realizeaza productia oualor Kinder a reactionat dupa reportajul The Sun in care o familie din Romania, inclusiv copiii acestora minori, sunt prezentati ca muncind 12 ore pe zi pentru sume.

Procurorii DIICOT verifica informatiile din The Sun privind familia care si-ar folosi copiii la ambalarea jucariilor din ouale Kinder

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) face verificari in cazul informatiilor din articolul cotidianului britanic The Sun privind familia din judetul Satu Mare care si-ar folosi copiii la ambalarea jucariilor din ouale Kinder.

Romanca despre care The Sun a scris ca isi exploateaza copiii: Jurnalistii s-au prezentat ca sunt de la Kinder

Timea Jurj, romanca aflata in mijlocul unui adevarat scandal provocat de un articol al publicatiei The Sun, afirma ca jurnalistii s-au prezentat ca fiind de la fabrica de oua Kinder si au spus ca vor sa arate in Anglia cum se fabrica jucariile.

O noua FACATURA a jurnalistilor britanici? Copiii sclavi din Carei ce apar in reportajul The Sun ar proveni dintr-o familie instarita (VIDEO, FOTO)

Romania a fost, din nou, pusa intr-o lumina nefavorabila prin prisma unui material realizat de jurnalistii de la The Sun. Dupa ce presa engleaza a mai scris articole defaimatoare despre tara.

FOTO. The Sun: Copiii romani sunt platiti cu 22 penny pe ora pentru a monta jucariile din ouale Kinder

Jurnalistii britanici de la The Sun sustin ca familiile sarace de romani muncesc pana la 13 ore pe zi in propriile locuinte pentru a asambla jucariile mici de plastic, care se gasesc in interiorul oualor Kinder.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )