Libnet.ro
UNICEF

12:45

O femeie din Arad s-a intors din concediu si a gasit trei barbati in casa ei! Explicatia lor: Era deschis

Antena3 Antena3,
O femeie din Arad s-a intors din concediu si a gasit trei barbati in casa ei! Explicatia lor: Era deschis

Situatie bizara la Arad! O femeie a venit acasa din concediu ca sa descopere ca locuinta i-a fost ocupata de alte persoane. continuă pe Antena3

A revenit din concediu si a gasit casa ocupata de trei barbati.Explicatiile acestora au fost deneimaginat

O femeie din Arad a trecut prin momente bizare la revenirea dintr-un concediu de zece zile. Trei barbati s-au mutat in casa ei.

Scandalul cu dezinsectia de la Liceul German din Arad ia amploare

Scandalul cu elevii de la Liceul German din Arad, despre care se presupune ca ar fi fost intoxicati .

Dezinfectantii si materialele de curatenie folosite in toate judetele, verificate dupa ce 36 de elevi din Arad s-au intoxicat in urma deratizarii facute in liceu

Biocidele si materialele de curatenie folosite in toate judetele vor fi verificate in urma unei decizii a Ministerului Sanatatii, dupa ce 36 de elevi si 4 adulti din Arad s-au intoxicat din cauza deratizarii facute in liceu si au ajuns la spital. Anuntul a fost facut marti de Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Cursuri suspendate la Liceul German din Arad, unde 40 de elevi au ajuns la spital dupa deratizare 14 copii au ramas internati

Cursurile de la Liceul Teoretic Adam Muller Guttenbrun din Arad au fost suspendate, marti, din odinul prefectului, dupa ce zeci de elevi s-au intoxicat, luni, cu o substanta inca necunoscuta, in urma deratizarii facute in cladire. Ministerul Sanatatii precizeaza marti dimineata ca 40 de copii au ajuns la spital cu eruptii pe fata, greturi si varsaturi, iar 14 dintre ei au ramas internati.

O femeie din Arges este mama a 20 de copii. Este cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru din Arges este mama a 20 de copii. A adus pe lume primul copil la varsta de 19 ani si a nascut aproape in fiecare an, ajungand la 42 de ani sa aiba o adevarata bogatie. Cum arata cea mai numeroasa familie din Romania? Ce mai numeroasa familie din Romania. O femeie din .

Digi24: Pana la 42 de ani, o femeie din Arges a nascut de 20 de ori: Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim

O femeie de 42 de ani, din Arges, a nascut de 20 de ori si este mama cu cei mai multi copii din Romania. Primul copil a fost adus pe lume pe cand avea 19 ani si de atunci a nascut aproape in fiecare an.

La 42 de ani, o femeie din Arges a devenit mama de 20 de ori

O femeie de 42 de ani, din Arges, a nascut de 20 de ori si este mama cu cei mai multi copii din Romania. Primul copil a fost adus pe lume pe cand avea 19 ani si de atunci a nascut aproape in fiecare an.

Cosmarul trait de o femeie din Dambovita, dupa ce a avut o aventura cu un barbat din sat. Ori ma omoara, ori murim amandoi odata

O femeie de 53 de ani a inceput sa traiasca un cosmar dupa ce a avut o aventura cu un barbat cu zece ani mai mic, din judetul Dambovita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )