Libnet.ro
UNICEF

17:15

O femeie si doi copii, raniti in urma unui accident in Mehedinti

Adevărul Adevărul,
O femeie si doi copii, raniti in urma unui accident in Mehedinti

O femeie si cei doi copii aflati in autoturismul pe care il conducea au fost victimele unui grav accident de circulatie care a avut loc sambata, 2 noiembrie, pe DN 56 A, in afara localitatii Simian. continuă pe Adevărul

O persoana a murit si alte doua au fost ranite in urma unui accident in Vaslui. O caruta si un microbuz s-au ciocnit

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, in urma unui accident rutier petrecut, vineri seara, pe un drum din comuna Dumesti, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Va.

Sibiu: O femeie si doi copii, loviti de o masina condusa de un barbat baut si fara permis

Doi copii si o femeie au fost raniti, joi seara, intr-un accident rutier produs in localitatea Carti.

Accident grav pe Transfagarasan! Un sofer fara permis a lovit doi copii si o femeie. Initial a fugit de la locut faptei

Soferul care a accidentat grav doi copii si o femeie joi seara, pe Transfagarasan, in localitatea Cartisoara, s-a intors la locul faptei, dupa ce fugise pe jos, iar din primele cercetari s-a constatat ca ac.

Era marea mea iubire, dar m-a inselat si ne-am despartit. Acum sunt maritata si am doi copii, dar fostul iubit ma vrea inapoi. Care este cea mai mare temere a femeii

O femeie casatorita povesteste dilema in care se afla, dupa ce iubirea ei din facultate a decis sa o caute si sa incerce sa o recucereasca. Femeia scrie ca are doi copii si ca este fericita alaturi de.

Valcean arestat dupa ce a agresat doi copii de 7 si 10 ani

Un barbat de 47 de ani din Ramnicu Valcea a fost arestat preventiv, acuzat fiind ca a abuzat sexual doi copii, de 7 si 10 ani. Mama celor doi copii a denuntat faptele la Politie, spunand ca barbatul ii invita frecvent in locuinta sa pe cei doi copii minori, oferindu-le rechizite scolare, scrie Mediafax.

Doi tineri raniti grav intr-un accident petrecut pe un drum din Olt

Doi tineri au ajuns la spital cu rani grave dupa ce masina condusa condusa de unul dintre ei a pasarit partea carosabila si a ajuns pe camp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )