Libnet.ro
UNICEF

12:00

O femeie neonazista din Germania, care ar fi pe jumatate romnca, condamnata la nchisoare pe viata pentru uciderea a 10 persoane

Hotnews Hotnews,
 O femeie neonazista din Germania, care ar fi pe jumatate romnca, condamnata la nchisoare pe viata pentru uciderea a 10 persoane

O femeie din Germania, care ar fi pe jumatate romanca, a fost condamnata, miercuri, la inchisoare pe viata pentru rolul sau in uciderea a 10 oameni in timpul unei campanii pline de violenta condusa de un grup neonazist, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

O femeie neonazista din Germania, condamnata la nchisoare pe viata pentru uciderea a 10 persoane

O femeie din Germania a fost condamnata, miercuri, la inchisoare pe viata pentru rolul sau in uciderea a 10 oameni in timpul unei campanii pline de violenta condusa de un grup neonazist, relateaza Reuters.

Alerta cu bomba la un magazin din Germania. Un roman de 29 de ani a fost retinut de Politie

Alerta cu bomba la un magazin Kaufland din Germania. Politia a retinut un roman de 29 de ani, care fusese in magazin cu o zi inainte. Zeci de politisti, membri ai fortelor speciale si pirotehnisti au sosit la.

Iran: Femeie arestata din cauza unui filmulet postat pe Instagram

Autoritatile din Iran au arestat un numar mare de persoane pentru postarea de videoclipuri pe Instagram, printre care si o tanara a carei pasiune pentru dans pe care o afisa in filmuletele postate a provocat revolta, potrivitThe Guardian.

[Infografic] Bursa de Valori Bucuresti, singura piata din regiune care a rezistat pe plus in primul semestru

Piata romaneasca a reusit sa inchida primele sase luni din 2018 cu o crestere de 4,3% pe BET, principalul indice local, depasind astfel toate pietele din regiune si plasandu-se in top 5 la nivel european. In ciuda speculatiilor negative legate de.

Wizz Air a lansat sapte rute noi de pe aeroportul din Iasi. Care sunt noile destinatii

Wizz Air a lansat sapte rute noi de pe aeroportul din Iasi catre Billund, Bruxelles Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Malmo, Paris Beauvais si Salonic. In total, programul Wizz va include 20 de zboruri saptamanale aditionale cu plecare din Iasi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )