Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fenechiu: Mentin declaratia ca demisionez daca CFR Marfa nu se privatizeaza din cauza mea sau a oamenilor mei

Antena3 Antena3,
Fenechiu: Mentin declaratia ca demisionez daca CFR Marfa nu se privatizeaza din cauza mea sau a oamenilor mei

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca isi mentine declaratia potrivit careia va demisiona in cazul in care procedura de privatizare a companiei CFR Marfa nu se va finaliza din cauza sa sau a. continuă pe Antena3

Doar doua zile pentru un nou start in privatizarea CFR Marfa. Ponta este moderat optimist, Fenechiu spera in respectarea termenului

Premierul Victor Ponta s-a declarat moderat optimist cu privire la reluarea procedurii de privatizare a CFR Marfa, proces care a esuat dupa ce niciunul dintre cei trei ofertanti nu s-au precalificat, in timp ce ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, considera ca termenul final al privatizarii, de 20 iunie, va fi respectat.

Fenechiu, ministrul Transporturilor: Trei companii au cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a afirmat ca pana in prezent caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa, pentru care Ministerul Transporturilor a relansat procedura, a fost cumparat de trei companii.

Investitorii interesati anterior de preluarea CFR Marfa, singurii ofertanti la reluarea ...

Investitorii interesati anterior de preluarea CFR Marfa, OmniTRAX, Grup Feroviriar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria, sunt in continuare singurii ofertanti la reluare privatizarii, potrivit Mediafax. Investitotii au depus din nou documente pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfa. In urma cu o zi, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a afirmat ca pana la acel moment caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa, pentru .

Trei companii au cumparat caietul de sarcini la CFR Marfa

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a afirmat ca pana in prezent caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa, pentru care Ministerul Transporturilor a relansat procedura, a fost cumparat de trei companii.

Grup Feroviar Roman a depus in aceasta dimineata documentele pentru calificarea la privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), parte a grupului Grampet, detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus in aceasta dimineata, la sediul Ministerului Transporturilor, documentele pentru calificarea la privatizarea CFR Marfa. Documentatia a fost depusa de Teodor Baluta, business development manager in cadrul grupului. Cei interesati sa participe la licitatia CFR Marfa pot depune documentele pana astazi, la ora 13.

Privatizarea CFR Marfa: Investitorii care s-au precalificat pentru etapa urmatoare a procesului

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman si asocierea Transferoviar Grup si Donau-Finanz Austria, singurii investitori care au depus documentatia pentru privatizarea CFR Marfa, s-au precalificat pentru.

Privatizarea CFR Marfa, episodul doi: Iata investitorii care raman in cursa pentru preluarea companiei

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria, singurii investitori care au depus documentatia pentru privatizarea CFR Marfa,.

Restart reusit in privatizarea CFR Marfa: OmniTRAX, GFR si asocierea Transferoviar Grup si Donau-Finanz s-au precalificat si merg mai departe in cursa

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria, singurii investitori care au depus documentatia pentru privatizarea CFR Marfa, s-au precalificat pentru etapa urmatoare a procesului.

Privatizare cu repetitie la CFR Marfa: investitorii interesati anterior de preluarea transportatorului feroviar, singurii ofertanti la reluarea privatizarii

OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria au depus din nou documente pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfa, fiind singurii investitori care participa la proces dupa reluarea acestuia.

Companiile care au depus oferte la etapa de precalificare pentru achizitionarea actiunilor CFR Marfa, aceleasi de la procedura precedenta

SC Grup Feroviar Roman, Omnitrax INC si Asocierea SC Transferoviar Grup si Donau 0 Finanz Gmgh sunt companiile care au depus oferte la etapa de precalificare pentru achizitionarea a 51% din actiunile CFR Marfa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )