Libnet.ro
UNICEF

05:30

Festivalul de Film de la Venetia. Filmele cu cele mai mari sanse la castigarea trofeului Leul de Aur in 2020

B1 B1,
Festivalul de Film de la Venetia. Filmele cu cele mai mari sanse la castigarea trofeului Leul de Aur in 2020

Festivalul de Film de la Venetia este unul dintre cele mai astepte momente din industria cinematrografica. Fiind cel mai longeviv eveniment de acest gen, din intreaga lume, el se va desfasura in perioada 2-12. continuă pe B1

Falca: Liderul opozitiei ruse Navalnii trebuie sa se trateze intr-un spital occidental, unde are cele mai mari sanse de supravietuire

Imi exprim speranta ca Federatia Rusa sa ii permita liderului opozitiei democratice, Alexei Navalnii, sa fie transferat intr-un spital din Occident, acolo unde sansele de diagnosticare si de tratament, deci de supravietuire sunt mai mari. Navalnii se afla in acest moment intr-un spital din Omsk, un spital lipsit de aparatura medicala moderna, unde nici acum nu a fost diagnosticat, arata europarlamentarul liberal Gheorghe Falca.

Cele mai mari mistere descoperite de arheologi. Unele au fost imposibil de explicat. Calculatorul antic care prezice viitorul

Descoperirile stralucitoare au un mod de a captiva publicul, poate pentru ca este prea usor sa visezi explicatii interesante despre cum si de ce exista lucrurile. Dupa ce scafandrii greci au descoperit epava unei nave vechi din largul coastei insulei Antikythera in 1901, sapaturile au recuperat o multime de comori, inclusiv sticlarie, ceramica, mobilier, bijuterii .

O stea care a explodat la 65 de ani-lumina de Pamant ar fi putut declansa una dintre cele mai mari extinctii in masa

Pe masura ce perioada Devonianul tarziu a continuat, din ce in ce mai multe fiinte au disparut, culminand cu una dintre cele mai mari extinctii in masa pe care planeta noastra a cunoscut -o vreodata, cu aproximativ 359 de milioane de ani in urma, potrivit Business Insider.

Marriott ar putea plati scump pentru unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din lume

Reteaua de hoteluri Marriott a ajuns pe mana hackerilor intre anii 2014-2018. in toata aceasta perioada, milioane de clienti s-au trezit ca datele lor personale, inclusiv cele bancare, au.

Cele mai amuzante momente si replici ale lui Toma Caragiu. VIDEO

Toma Caragiu a fost unul dintre cei mai mari actori ai teatrului si filmului romanesc. El a interpretat cu precadere roluri de comedie, iar dintre acestea amintim N-am gasit alta rima sau Cum sa.

EXCLUSIV Se implinesc 139 de ani de la nasterea lui George Enescu. Marele compozitor va fi omagiat prin mai multe evenimente speciale: Enescu a fost aici in cele mai grele perioade pe care le-a traversat poporul roman

Data de 19 august 2020 marcheaza implinirea a 139 ani de la nasterea compozitorului George Enescu, una dintre cele mai mari personalitati ale culturii romane. Si in acest an creatia si personalitatea.

Taxe mai mari pentru romani. Klaus Iohannis a semnat legea

Pentru prima data, in 2019, un grup de deputati PNL propuneau un amendament legislativ, sub denumirea de Proiect de Lege privind completarea Legii 4482006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, dezbatut de-abia anul acesta si aprobat in Parlamentul Romaniei. Astazi Klaus Iohannis a promulgat aceasta modificare adusa acestei legi. Conditionarea angajarii persoanelor cu .

Cele mai bune bauturi intr-o vara calduroasa. Retetele simple: protejeaza si dintii

Va prezentem mai jos idei de retete de racoritoare sanatoase. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara caduroasa. Pe timp de vara se cunoaste faptul ca o hidratare corecta pastreaza sanatatea intregului corp, inclusiv a dintilor. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara calduroasa. Sunt simple si protejeaza si dintii in .

Cele mai nocive alimente din lume. Nutritionistii nu vor sa auda de ele

Expertii au intocmit o lista de aminete pe care ar trebui sa le evitam din cauza faptului ca sunt nocive pentru organism. Vorbim despre produse procesate, ingrediente si substante chimice pe care nutritionistii nu le consuma niciodata. Care sunt cele mai nocive alimente pentru consum Alimentele, indiferent de natura lor, vegetala, animala sau mixta, sunt .

Mai vorbeste cineva la telefonul fix? Depinde pe cine intrebi. Judetele cu cele mai multe conexiuni fixe si topul vorbitorilor fix-fix

Probabil ca nepotii nostri vor citi despre el doar in cartile de istorie a tehnologiei. in nici 20 de ani de la aparitia telefoanelor mobile in Romania, posturile fixe au devenit o raritate care pe unii mai degraba ii incomodeaza decat sa-i ajute. Potrivit datelor Institutului National de Statistica, consultate de HotNews. ro, in Romania sunt putin peste 17 posturi fixe de telefon la 100 de familii. Cele mai multe le are Capitala, urmata de judetele Timis si Sibiu. La polul opus, in topul judetelor cu cele mai putine conexiuni fixe, regasim Teleorman si Giurgiu, cu mai putin de 10 conexiuni fixe100 de familii. Vezi in text si judetele de unde se vorbeste cel mai mult la telefonul fix.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2334 seconds )