Libnet.ro
UNICEF

05:00

Festivalul Filmului European se muta in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Festivalul Filmului European se muta in Republica Moldova

Carmen 2013, regia Doru Nitescu) si Ana, mon amour 2017, regia Calin Peter Netzer castigatorul Ursului de Argint vla Festivalul International de Film de la Berlin, editia 2017) vor fi proiectate in cadrul Festivalului Filmului European din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Europa Libera: Parlamentul European ar putea amana ajutorul de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Europa Libera, cu referire la surse proprii, scrie ca Parlamentul European a amanat aprobarea finala a ajutorului macro-financiar de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Decizia finala de acordare a asistentei financiare urma sa fie luata pe 18 mai, dar Parlamentul European ar fi decis sa ia o pauza de cel putin o luna.

UE ramane hotarata sa sprijine in continuare Republica Moldova

Uniunea Europeana reprezinta un partener de incredere extrem de important pentru Republica Moldova. UE este gata sa ofere si in continuare sprijin pentru implementarea reformelor, iar ca urmare Republica Moldova sa se apropie si mai mult de valorile europene, iar cetatenii sa aiba un trai mai bun. Declaratiile au fost facute sambata, 13 mai, in cadrul inaugurarii Oraselului European in Gradina Publica Stefan cel Mare, transmite IPN.

Eurovision 2017 Romania - favorita publicului din Republica Moldova si Irlanda/ Cum au votat romanii: publicul a preferat R.Moldova, juriul - Olanda

Romania a fost favorita publicului din Irlanda si Republica Moldova, in finala Eurovision 2017, si a primit, in total, in urma televotului, 224 de puncte, arata site-ul oficial al competitiei cantecului european, potrivit Agerpres. Romanii care s-au exprimat prin televot au preferat Republica Moldova, in timp ce Olanda a fost pe primul loc in topul juriului de specialitate din tara noastra.

Dodon indeamna UE sa nu mai finanteze Republica Moldova: Vom avea alegeri parlamentare anticipate mai repede

Igor Dodon a comentat vineri, 12 mai, informatia aparuta in presa precum ca Parlamentul European ar putea amana acordarea celor 100 de milioane de dolari pentru Republica Moldova. Presedintele tarii incurajeaza partenerii europeni sa se tina de cuvant si sa blocheze orice finantare catre Chisinau, pentru a contribui la declansarea alegerilor parlamentare anticipate.

Ploile fac ravagii si in Republica Moldova. Ce a anuntat ministrul Mediului

Ploile fac ravagii si in Republica Moldova. Potrivit ministrului Mediului, cel mai mult a plouat in centrul si sudul tarii. in Chisinau au cazut 43 de litri pe metrul patrat. in urma.

Sergiu Mocanu: Sistemul electoral uninominal sau mixt va duce la separatism in Republica Moldova

Presedintele Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca eventuala trecere la sistemul de alegeri uninominal sau mixt va duce la aparitia separatismului in Republica Moldova. Pe de alta parte, politicianul e de parere ca liderul PDM, Vlad Plahotniuc, cel care este promotorul schimbarii sistemului de vot, nu ar dori aceasta modificare, iar scopul este ca democratul in asa mod sa se legifereze ca lider politic.

Inundatii in Republica Moldova: Ploile torentiale au afectat mai multe localitati din sudul si sud-estul tarii (VIDEO)

Raurile au iesit din matca si in Republica Moldova. Ploile puternice au afectat mai multe localitati din sudul si sud-estul tarii, informeaza B1 TV. in orasul Cimislia, un afluent.

Accident grav in Republica Moldova: Soferul unui Mercedes a murit imediat dupa ce s-a ciocnit frontal intr-o autocisterna

Soferul unui Mercedes a murit dupa ce s-a ciocnit frontal intr-o autocisterna pe soseaua Orhei-Rezina din Republica Moldova, potrivit ProTV. md. Pentru a fi scos cadavrul dintre resturile masinii a fost.

Republica Moldova: Scaunul primarului capitalei se clatina! Socialistii strang semnaturi pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a inceput joi colectarea de semnaturi pentru initierea unui referendum de demitere a primarului de Chisinau, Dorin Chirtoaca,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )