Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fiat va investi peste 700 de milioane de dolari in Polonia

Hotnews Hotnews,
 Fiat va investi peste 700 de milioane de dolari in Polonia

Fiat Chrysler Automobiles va investi in total peste 770 milioane de dolari pentru a retehnologiza fabricile din sudul Poloniei unde ar trebui sa inceapa productia inlocuitorului modelului Punto, scrie Reuters care citeaza autoritatile poloneze. Italienii nu au confirmat planurile, semn ca nu sunt inca pregatiti sa anunte investitia. continuă pe Hotnews

Peste 700 de politisti si jandarmi asigura ordinea in strada la meciului de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Otelul Galati

Peste 700 de jandarmi si politisti din Capitala vor asigura ordinea si linistea publica cu ocazia meciului de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Otelul Galati. Partida se va disputa marti seara, de la ora 20. 00, pe Arena Nationala.

Bosch tinteste afaceri de peste 230 milioane euro in tara si isi mareste cu 700 numarul de salariati

Grupul german Bosch si-a marit cu 32 milioane euro cifra de afaceri, pana la 212 milioane euro, iar estimariule pentru anul in curs arata un avans de 10%, a spus seful filialei, Mihai Boldijar, la conferinta anuala a companiei. Bosch va face angajati la fabricile din Blaj si Cluj, iar numarul total de angajati va ajunge de la 1. 700 la 2.

Meridian Auto va investi 4,5 milioane euro intr-un complex auto Dacia si Renault in nordul Capitalei

Meridian Auto, unul dintre cei mai mari dealeri din tara, va deschide in aceasta vara in zona Pipera din Bucuresti un centru de vanzari cu showroom si service, dupa o investitie de 4,5-5 milioane euro, a spus Catalin Boteanu, directorul executiv al Meridian Vest. Toate cele 80 de showroom-uri Dacia din tara vor fi modernizate pana la sfarsit de 2015, iar Meridian Vest din cartierul bucurestean Militari este primul care adera la concept.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )