Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fidel Castro ar fi suferit un atac cerebral - medic venezuelean

Hotnews Hotnews,
Fidel Castro ar fi suferit un atac cerebral - medic venezuelean

Un medic venezuelean a declarat, pentru publicatia El Nuevo Herald, ca fostul lider cubanez Fidel Castro a suferit un atac cerebral, ceea ce a facut ca acesta sa aiba dificultati in a manca, vorbi sau recunoaste persoane, relateaza Fox News. continuă pe Hotnews

Fidel CASTRO traieste, dar starea lui este aproape NEUROVEGETATIVA

Fidel Castro a suferit un atac cerebral major, conform unui medic venezuelean, citat de Miami Herald. Jose Marquina a declarat ca ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Castro nu sunt deloc optimiste,.

Dupa o absenta din presa de patru luni, Fidel Castro rupe tacerea. Ce mesaj a transmis liderul cubanez

Liderul cubanez Fidel Castro a publicat un mesaj de felicitare la adresa absolventilor scolii de medicina de la Havana. Aceasta este prima apratie in presa a lui Castro dupa o absenta de patru luni in care au.

Fidel Castro a reaparut in presa cubaneza, dupa 4 luni de absenta

Fidel Castro a reaparut miercuri in presa cubaneza adresand un mesaj de felicitare absolventilor scolii de medicina de la Havana, dupa patru luni de absenta, potrivit AFP. Absenta indelungata a liderului.

Cuba a prezentat primul mesaj al lui Fidel Castro dupa aproape patru luni

Primul mesaj al lui Fidel Castro dupa aproape patru luni a fost prezentat miercuri in ziarul Granma, regimul de la Havana incercand astfel sa puna capat zvonurilor din ultimele zile care sustineau ca fostul.

Fidel Castro ar fi suferit un atac cerebral

Fostul lider cubanez Fidel Castro a suferit un atac cerebral, in urma caruia are probleme in a se hrani, in a vorbi si a recunoaste persoanele, a declarat un medic venezuelan, care sustine ca are acces la informatii direct de la sursa, relateaza The Miami Herald.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )