Libnet.ro
UNICEF

12:01

Fiica lui Vladimir Putin a plecat din Olanda, dupa ce un primar olandez i-a cerut sa paraseasca tara

Antena3 Antena3,
Fiica lui Vladimir Putin a plecat din Olanda, dupa ce un primar olandez i-a cerut sa paraseasca tara

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin a plecat din Olanda, dupa ce un primar olandez i-a cerut sa paraseasca tara. Maria Putin traia de anul trecut cu iubitul ei in Tara Lalelelor, pe care a lasat-o in urma. continuă pe Antena3

Ura starnita de Vladimir Putin ajunge si la familie: fiica lui a plecat din Olanda, dupa ce un primar a cerut deportarea ei

Fiica lui Vladimir Putin a locuit in Olanda in ultimul an. Recent, acest lucru s-a aflat si primarul orasului in care acestea avea un apartament a cerut deportarea ei. Si-a cerut scuze pentru aceste declaratii, dar Maria Putin n-a asteptat sa vada.

Ura starnita de Vladimir Putin ajunge si la familie: fiica lui a plecat din Olanda, dupa ce un primar a cerut deportarea ei

Fiica lui Vladimir Putin a locuit in Olanda in ultimul an. Recent, acest lucru s-a aflat si primarul orasului in care acestea avea un apartament a cerut deportarea ei. Si-a cerut scuze pentru aceste declaratii, dar Maria Putin n-a asteptat sa vada reactii mai bune. Aceasta a parasit Olanda, conform presei britanice.

Fiica lui Vladimir Putin a fugit din Olanda

Fiica presedintelui rus, Marina Putin, a parasit resedinta sa din orasul Vorshotene, o suburbie a orasului Haga .

Un primar din Olanda a cerut expulzarea din tara a fiicei lui Vladimir Putin

Frustrarea olandezilor fata de Rusia dupa doborarea zborului MH17 capata o nota din ce in ce mai personala, unii cerand ca fiica presedintelui rus Vladimir Putin sa fie expulzata din Olanda, relateaza The Guardian.

Vladimir Putin, lovit unde se astepta mai putin. Ce i se poate intampla FIICEI sale, dupa tragedia aviatica din Ucraina

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin risca sa fie expulzata din Olanda, tara unde locuieste, din cauza furiei oficialilor fata de tatal ei. Primarul orasului Hilversum, unde au ajuns cadavrele tragediei.

Un primar din Olanda a cerut expulzarea din tara a fiicei lui Vladimir Putin

Un primar din Olanda a cerut expulzarea fiicei lui Vladimir Putin din tara, dupa doborarea avionului MH17 in estul Ucrainei. Pieter Broertjes, primarul orasului Hilversum, din centrul tarii, a cerut in cadrul.

Viata privata a lui Vladimir Putin: Muncesc mai mult decat orice lider de la Stalin incoace

Chiar daca actiunile politice ale presedintelui rus Vladimir Putin tin primele pagini ale ziarelor internationale, in special dupa evenimentele recente din Ucraina, un nou articol din revista Newsweek ne propune sa aflam cateva informatii mai putin cunoscute despre viata privata a liderului de la Kremlin.

Citatul saptamanii:Vladimir Putin este unul dintre cei mai mari lideri in viata

Daca Steven Segal il considera de Vladimir Putin unul dintre cei mai mari lideri in viata, Letonia a interzis participarea a trei concurenti rusi la un festival de muzica dupa ce au facut afirmatii in favoarea Kremlinului. in timp ce Irina Shayk crede ca rolul din Hercules i-a fost predestinat, Kevin Sorbo este nemultumit de distributia filmului. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

Casa Alba: Vladimir Putin este VINOVAT de prabusirea zborului MH17

Casa Alba a estimat vineri ca presedintele rus Vladimir Putin este vinovat de distrugerea Boeing-ului 777 al companiei Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict in estul Ucrainei si a reafirmat ca SUA .

Casa Alba: Vladimir Putin, vinovat de prabusirea zborului MH17

Casa Alba a afirmat vineri ca presedintele rus Vladimir Putin este vinovat de doborarea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict din estul Ucrainei si a reafirmat ca SUA lucreaza concertat cu Uniunea Europeana si G7 pentru a impune noi sanctiuni impotriva Rusiei, relateaza Agerpres citand agentia Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )